Last news in Fakti

15 Октомври, 2016 17:23 889 1

18 души задържани преди вечното дерби в София

  • задържани-
  • вечното-
  • дерби-
  • софия

Заради футболната среща движението в София беше затруднено. На места се образуваха големи задръствания

18 души задържани преди вечното дерби в София - 1

Столичните полицаи задържаха 18 души преди футболното дерби в столицата, съобщиха от МВР.

Преди започване на футболната среща между отборите на ЦСКА – София и „Левски“ са задържани 12 души, сред тях и тримата с пиротехнически средства. Един е непълнолетен, предаден е на родителите си.

На изградените контролно пропускателните пунктове преди началото на футболната среща са задържани още шестима - петима със забранени предмети и вещи и един с наркотици. Те са отведени в столичните районни управления.

Полицейските служители продължават да следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Заради футболната среща движението в София беше затруднено. На места се образуваха големи задръствания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    0 0 Отговор
    Хулигани които правят побоища,хвърлят пиротехнически средства и др.на стадиона,трябва да бъдат наказвани за щетите които са предизвикали,дори и да ги затворят там където им е мястото.За щетите направени от тях,плащат клубовите и държавата.Това трябва да се промени.