Last news in Fakti

17 Октомври, 2016 15:08 1 640 2

Мъжът, разпрал котка в Бургас, е задържан за 72 часа

  • мъжът-
  • разпрал-
  • котка-
  • бургас-
  • задържан

За престъплението е предвидено наказание от 1 г. до 3 г.

Районна прокуратура –Бургас задържа за срок от 72 ч. Живко С. Той е обвинен в извършване на престъпление от общ характер, а именно, че на 07.10.2016 г. около 16,35ч., в гр. Бургас, ж.к. „Лазур“, пред магазин „Болеро“, проявил жестокост към гръбначно животно – котка, като му причинил противозаконно смърт, по особено мъчителен начин за животното и с особена жестокост, като деянието е било извършено на публично място- престъпление по чл.325б, ал.2, т.2 и т.3, предл. първо, вр. ал.1 от НК.

За престъплението е предвидено наказание „лишаване от свобода“ от 1 г. до 3 г.

Според направена справка Живко С. е осъществил деянието в изпитателния срок на постановена му  осъдителна присъда за държане на наркотични вещества.

Днес Районна прокуратура –Бургас внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    0 0 Отговор
    Смърт, публичен линч за изрода
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Това само в идиотска държава може да се случи - за убийство на котка от 1 до 3 години затвор , а за убийство на човек нищо , или да източиш 5 милиарда от банка и всички да знаят кои са замесените и - нищо , или 26 години да се води политика на геноцид над народа и всички да ги знаят кои са виновниците и - нищо . Идиотски народ , идиотска държава .