Last news in Fakti

2 Ноември, 2016 17:55 1 936 2

Хероин за "Лека нощ"

  • хероин-
  • сащ-
  • майка-
  • обвинение-
  • деца

Майка давала хероин на трите си невръстни деца, за да заспят по-бързо

Хероин за "Лека нощ" - 1

Млада двойка от американския щат Вашингтон се изправи днес пред съда днес по обвинение, че е инжектирала трите си малки деца с хероин, за да ги накара да заспят, съобщава USA Today.

Полицията съобщи, че Ашли Роус Хът и Мак Лирой Макайвър живеели на семейни начала заедно с трите си деца на възраст 6 г., 4 г. и 2 г. След получаването на редица сигнали, властите отишли на посещение у семейството и открили игли от спринцовки, миши изпражнения и хероин из цялата къща.

Последвалата проверка установила, че освен всичко друго, трите деца са били малтретирани. Агенцията за закрила на детето отнела трите деца от 24-годишната им майка през ноември 2015 г.

По време на разследването 6-годишното дете разказало на следователите, че Хът и Макайвър им давали "лекарство, за да се чувстват добре", преди да си легнат да спят. Детето описало "лекарството" като бял прах, смесен с вода и обяснило, че Хът и Макайвър им го давали чрез инжекция.

По време на разпитите Макайвър и Хът признали, че са наркозависими, но отрекли да са давали хероин на децата. Медицински тестове обаче опровергали твърденията им и доказали, че две от децата са били инжектирани с наркотика.

Хът е била обвинена в незаконно притежание и разпространение на наркотични вещества, малтретиране на малолетни и нападение над дете. 

САЩ бе обхванат от страшна хероинова епидемия, която се превърна в основна причина за високата смъртност сред балата средна класа в страната. Младите бели американци първо се пристрастявали към болкоуспокоителни лекарства, след което преминавали към по-тежките евтини наркотици, които водят до смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Демокрация = смърт
  • 2 681

    0 0 Отговор
    И тези ни учат как да живеем. Най тъпи на света.......