Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 13:59 1 584 4

Задържаха издирван българин в Мюнхен

  • задържаха-
  • издирван-
  • българин-
  • мюнхен

Заради влезла в сила присъда за шофиране след употреба на наркотици

С Европейска заповед за арест на Районната прокуратура в Разград обявеният за международно издирване Димитър Димитров от Разград е бил задържан на 1 ноември 2016 г. в Мюнхен.

Срещу 32-годишния Димитров е водено досъдебно производство за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества – клоназепам, амфетамин, метаамфетамин, морфин и кодеин, на 12 март 2016 г., като деянието по член 343б, ал. 4, във връзка с ал. 3 от Наказателния кодекс е било извършено повторно. След приключване на досъдебното производство Димитров се укрил, като напуснал пределите на България, без да уведоми органите на досъдебното производство и съда. Така наказателното дело в Разградския районен съд се е водило по реда на задочното производство.

С присъда на Районния съд в Разград Димитров, който е с висше образование, е бил осъден на 2 години лишаване от свобода при първоначално строг режим и глоба в размер на 1000 лева. Присъдата не е обжалвана и е влязла в сила на 7 юли 2016 г.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шшшшшт

    0 0 Отговор
    Будалата ,тук щеше да си живее на свобода още много време . А ся ,кво праим?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.