Last news in Fakti

10 Ноември, 2016 01:33 2 099 3

Пуснаха луд на свобода, той пак напада в центъра на София

  • пуснаха-
  • луд-
  • свобода-
  • напада-
  • центъра-
  • софия

Освидетелстваният за параноидна шизофрения Владимир Пенев, който се опита да убие с нож свой авер, излезе на свобода и пак нападна познат. Софийският апелативен съд пуснал Пенев, след като се позовавал на лекарска експертиза от 7 ноември, че мъжът е невменяем и не може да бъде арестуван и обвинен, съобщи "24 часа".

Искане за настаняване в психиатрия нямало. Пенев бе задържан на 21 октомври т.г. и чакаше дали вещите лица ще потвърдят диагнозата му. След като излязъл на свобода, на 9 ноември шизофреникът се нахвърлил с юмруци на приятел в центъра на София. Боят станал на същата ул. “Владайска”, на която бе и първото нападание. Въпреки че ченгетата тръгнали по петите на Пенев, до 17 ч в сряда от него нямаше следа. “След като бъде задържан, ще поискаме от съда Пенев да бъде настанен в психиатрична клиника”, каза говорителят на СГП Зорница Таскова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Озирис

    1 0 Отговор
    Ами пуснете го в Народното събрание - там му е мястото! За да иде да видят нагледно народните врагове какво нещо са създали! Това е тяхна рожба - каквито те, такова и това човече. Защото какъъвто ви Закона такъв ви и света. Кенефчийски престъпен Закон, такива ражда. Абе разстрел на политиците и това е изхода иначе няма да се оправи, докато площада не се настеле с поне 1000 от тях. тогава ще вдянат, че има възмездие и ще са доста по-страхливи да не ни прецакат. нема го Крум да ги гилотинира тия военни и магистрати не вършат работа.
  • 2 Gost

    0 0 Отговор
    Bravo
  • 3 Busto

    0 0 Отговор
    Bravo oziris