Last news in Fakti

20 Януари, 2017 00:16 10 351 11

Кога има изнасилване

  • презерватив-
  • секс-
  • изнасилване

Това реши съд в Лозана

Съд в Швейцария реши, че мъж, който маха презерватива си по време на секс, без да уведоми партньорката си, е виновен за изнасилване, съобщи „Космополитън“.

Искът е подаден от жена, чието име не се споменава. Тя е швейцарка, която се е запознала с французин. Те правили секс, като той махнал презерватива си, без тя да разбере. Това станало ясно, чак в разговора след края на акта.

Съдът прие, че ако ищцата е знаела, че партньора й си е свалил презерватива, тя не би допуснала да има сексуален акт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    25 2 Отговор
    Интересно ми е ако той отрече, просто каже, че това не е вярно как точно тя ще го докаже?

    Коментиран от #8, #10

  • 2 хер флик

    20 2 Отговор
    Нашите циганя,какво ще ги правим.

    Коментиран от #3

  • 3 222

    18 2 Отговор

    До коментар #2 от "хер флик":

    Няма да ги правим нищо, сами ще идат в западна Европа, Господа ще ги прати да подбрят гентиката на болнавите и изнежени ..............
  • 4 Грую

    31 3 Отговор
    Предполагам, че това означава, че ако си сложа презерватив, и мога да изч.кам всяка мадама, която ми хареса, без да ме съдят за изнасилване.
  • 5 Luda rabota

    40 0 Отговор
    Ако се скъса капута по време на секс ще те съдят за небредумишлено изнасилване.
  • 6 Лъчо

    18 1 Отговор
    Това може да го измислят само юрочиновници? А равносилно ли е, ако свалиш банският си по време на къпане под душа, че е равно на порно или стрийптийз? Абе хора, изнасилването е насилственн акт, при който без съгласието на някой бива заставен по насилственн начин, да зивършва неугодно нему дело. Значи и задължителният вот е изнасилване - никой не е длъжен да гласува насила, а законотворците го изнасилват? Ами нали юроелита ни изнасилваше - ако не приемем по желание на соросоидните организацийки милиони пришълци имигранти без документи без да ги познаваме, значи смеантиевропейски...-? неее, това вашето е тъжно! Значи ако ти с свлече презерватива, щото то и презервативите дето купуваме не са стока, ти си изнасилвач? Ами че човек не е длъжен да има презерватив! нали е създаден без такъв, редно ли е да го прави с кондом? Абе съвсем объркахте хората...
  • 7 Тъпотия

    5 1 Отговор
    Е тя не ли е усетила като и го ръга, че презерватива го няма?
  • 8 Харо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хараламби":

    Ми ще докаже като роди и с тест се докаже, че бебето е от него, толкова ли си глупав?

    Коментиран от #9, #11

  • 9 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Харо":

    Очевидно не се е стигнало до бременност, иначе делото щеше да спомене, че този акт с цел кеф е довел до зачеване.
    Може да е бил черен, да му е бил твърде голям и да го е стискал презерватива, защо да му е дискомфортно, а на нея да й е кеф? Явно не е имала нищо против да я наниже, защо след това да има? Има случаи в които непълнолетни правят секс и после, за да не излезе, че са шаврантии казват, че били принудени и така се завеждат дела срещу нищо-неподозиращите преносители на размножители.
  • 10 дедов ротор

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хараламби":

    Ще назначът тройна експертиза от "експерти"!
  • 11 Хараламби

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Харо":

    И как точно факта, че има дете от него доказва, че тя не го е искала и той и го е направил без тя да знае?
    Както учим от учебниците по анатомия за 6-ти клас децата не се раждат на другия ден, а след 9 месеца. Самия факт, че не го е абортирала, а го е родила показва, че тя го е искала. По-добре за нея ще е да няма дете, толкова ли си глупав?