Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 19:19 2 000 1

Задържаха осем мъже по сигнал за рекет

  • мъже-
  • рекет-
  • задържаха-
  • бургас

Иззети са палки, ножове, боксове и част от поисканите пари

Задържаха осем мъже по сигнал за рекет. В резултат на действията на служители от ОДМВР – Бургас по сигнал за изнудване и рекет на жител на Айтос, днес към 13.30 часа в к-с «Изгрев» в момент на предаване на част от исканата сума са задържани осем мъже.
При проведените процесуално-следствени действия са намерени и иззети част от исканите пари, три газови пистолета, множество телескопични палки, боксове и ножове.
Осмината са задържани за срок от едно денонощие, като материалите по случая са докладвани в Бургаската окръжна прокуратура. Предстои повдигането на обвинение на съпричастните към деянието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    познавам ги много добри момчета са само двама останаха вътре и те ще излязат м...ни г..ни куки