Last news in Fakti

27 Февруари, 2017 13:56 1 774 13

Пиян чужденец рита полицаи в Боровец

  • чужденец-
  • пиян-
  • турист

Пиян чуждестранен турист скочи да бие полицаи в Боровец, съобщиха от МВР.

Около 1 часа в съботната нощ, при извършване на обход в курорта Боровец, патрул забелязал мъж в безпомощно състояние, паднал пред бистро. Полицейските служители пристъпили към него с намерение да му окажат помощ, при което мъжът започнал да се съпротивлява, да ги обижда и ругае.

Видимо почерпеният турист дори дръзнал да ритне един от полицаите по главата и рамото, скъсал и пагона му, което наложило задържането му в полицейския участък за срок до 24 часа.

След доклад в съда материалите по случая са изпратени в районната прокуратура в Самоков с мнение за образуване на бързо производство срещу 26- годишния мъж за извършено престъпление .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 678

    14 0 Отговор
    А следващото заглавие трябва да гласи:
    "Полицаии ритат пиян чужденец до отрезвяване"

    Коментиран от #4

  • 2 Б.Борисов

    11 0 Отговор
    Първо безпомощен после рита в рамото полицай! Тоя е нинджа!
  • 3 САМО БОЙ

    7 0 Отговор
    Как може тези полицаи да се оставят да ги бие бе? Със сигурност са били поне 2-ма, като го хванат и да го претрепят от бой, да видим дали друг път ще погледне алкохол или пък да си помисли да бие...

    Коментиран от #5

  • 4 Зузу за 1

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "678":

    Не е добре за туризма... Задето се е държал като футболист и побойник, трябва да му се наложи административна мярка - подстригване с шивашка на 20 мм тревата на градски футболен стадион - той нали обича футбола да рита? и задето е нападнал полицаите - по 20 000 евро обезщетение на полицай и да им изпере изглади и зашие униформите! Ако след това не отрезнее, нека счеше тревата с гребен за коса за по-свеж вид и да полее на стадиона тревата с лейка за вода...това ще го отрезви положително!
  • 5 Зузу

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "САМО БОЙ":

    Отишли са да му помогнат, не прочете ли? А, когато отиваш да помогнеш на човек е едно, а когато отиваш да го биеш е друго... И аз отидох да помогна на едно куче дето падна в една яма, а като излезе едва не ме сръфа за крака добре че съм страхлив и се дръпнах ... Абе трябвало е да го наметнат с одеяло и да поставят табела на колче до него: Забранено за кучета! не оп.кавайте обекта! И да си продължат.
  • 6 Лили

    2 1 Отговор
    Отишли са да го прежобят.
  • 7 защо така?

    2 1 Отговор
    Трябвало е полицайте или да го застрелят на място, или да го пребият до смърт!
    Дайте малко власт на полицайте, просто за респект, след като нямате пари за заплати и оборудване!
    На 69 год. съм и соц. миналото си изкарах като "СИН НА ВРАГ НА НАРОДА", с всичките репресий от власт и милиция 😢
    Затова се радвам на Полицията и искам да са поне на Американското ниво.
  • 8 защо така?

    2 1 Отговор
    Трябвало е полицайте или да го застрелят на място, или да го пребият до смърт!
    Дайте малко власт на полицайте, просто за респект, след като нямате пари за заплати и оборудване!
    На 69 год. съм и соц. миналото си изкарах като "СИН НА ВРАГ НА НАРОДА", с всичките репресий от власт и милиция 😢
    Затова се радвам на Полицията и искам да са поне на Американското ниво.
  • 9 Б.Борисов

    0 0 Отговор
    Защитавате на голямата мафия полицията!😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😌😣😣😌😌😌😌

    Коментиран от #10

  • 10 Чичу Ади

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Б.Борисов":

    Бъркаш жено, полицията изобще не е сред големите мафии в страната. За конкретния случай мисля, че са отишли да проверят за какво е на земята, а онзи нали е подпийнал е взел да ги нарежда. Пагона си го е скъсал сам въпросния полицай, а ритник в главата и рамото е ясно кой е отнесъл. Просто в рапорта са случая са записани всички тези действия на гърба на туриста, за да има "повод" да го задържат. Иначе изтрезвител няма в Боровец и ако има документи в себе се, трябва да го оставят да се наспи на улицата, защото и социалните са затворени в 1 през нощта. Няма как и да го изпратят до хотела му, защото чуждите езици са табу за командированите полицаи по курортите ни. Те са предимно синчета на милиционери, едвам изкласили средното в някое елитно СПТУ. Полицията е жалка картинка, а не голяма мафия. Да, на най-високите етажи има голяма мафия, но това не е полиция, а политически подлоги за постове и власт. А политиката унас си е чиста порция мафия и корупция.
  • 11 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    нашите полицаи за нищо не стават
    правят се на мъже на страхливи и беззащитни
    а като видят някой апап се правят на ощипани ученички
    с един изпит и полицай не се става
    лятото бях свидетел 3 ма не могат да сложат
    белезници на един
    смешници идваше ми да ги заритам
    едвам се въздържах
    всички бягат навънка никой не му се стои в тази област българия
    остана некачествен материал
    ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ
  • 12 Правосъдие

    1 0 Отговор
    Това е милата татковина!
    Пияни и дрогирани чужденцеци обикалят като лумпени и тероризират българския народ в мирно време. Да те е страх да вървиш по улиците на курортите в мирно време.
    Идват в тая страна, напиват се като свине, дрогират се за да изтризнеят, а накрая като за капак рита български полицай в главата.
    Ако това беше се случило в Америка, тоя щеше да е мъртъв с най малко 15 куршума в него. Особено ако е чужденец.
    Българската полиция е принизена на кота нула, щом всяка пияна свиня чужденец ги наритва в главите, под безразличния и радушен поглед на европейските институции.
    Сега сигурно ще го почерпят и едно кафе, и ще му се извинят задето са му развалили почивката на чужденеца. И ония ще се оплаче на туроператора, че видиш ли ритнал полицай в главата, а пък те го предали на съд.
    Дано българският съд в лицето на съдията сложен да правораздава в "Името на народа" се окаже истински българин, и отсъди правилно и полза на наритания служител. А не да глоби чужденеца със сто лева, и да го изпрати с почести и той.
    Спокойно дами и господа, догодина той пак ще се върне, и тогава може и с нож да наръга тези, дето са се опитали да му помогнат да не умре като куче на студа при - 20 градуса.
    Момчета, трябваше да го оставите да пукне от студ цяла нощ, и на сутринта преди да сдадете смяната, да му помогнете да гушне букета, след като вече е пукнал от студ!
  • 13 Бой за сганта

    1 0 Отговор
    Тая сган пияни и друсани англичани са за разтрел на място.