28 Февруари, 2017 10:35 2 267 4

Неправоспособен шофьор загина при катастрофа

  • неправоспособен-
  • шофьор-
  • загина-
  • катастрофа

С опасност за живота са двамата му спътници

Шофьор загина в катастрофа край с. Смолница, спътниците му са с опасност за живота. На 27 февруари в 22,47 ч. на телефон 112 в ОДМВР Добрич е получен сигнал за възникнала катастрофа с пострадали между с. Смолница и с. Ловчанци, общ. Добричка, съобщиха от полицията в Добрич.

Посетено от дежурен по КАТ, екипи на пожарната и Центъра за спешна медицинска помощ при МБАЛ Добрич. Установено е че лек автомобил «БМВ 523», с ТХ регистрация, собственост на Д.С., на 30 г. от с. Ловчанци, управляван от неправоспособния Г.К., на 25 г., от с. Ловчанци, поради движение с несъобразена скорост по общински път от с. Смолница за с. Ловчанци, напуска пътното платно в ляво по посоката си на движение и се блъска последователно в две дървета, като в резултат на това водача почива на място. Пътниците Д.С., на 30 г. и З.Н., на 29 г. от с. Ловчанци са настанени в отделение по реанимация при МБАЛ Добрич с опасност за живота. Взети кръвни проби. Образувано досъдебно производство по случая.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!

ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    7 0 Отговор
    Браво! Едно камикадзе по малко.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мимо

    0 0 Отговор
    Тъмно зелени....
  • 4 Лотос

    1 0 Отговор
    За съжеление,това е единственния начин,да се разчистят пътищата от авто идиоти!Моля всеки да си представи,докато пътува със семейството си,радвайки се на природата,децата пеят и изведнъж пътен идиот!!!Челен удар,болници ковчези!