6 Март, 2017 17:24 2 249 1

Трима загинаха при жестока катастрофа

  • трима-
  • загинаха-
  • жестока-
  • катастрофа

Организиран е обходен маршрут: пътуващите по посока за Пловдив биват отбивани при разклона за село Мало Конаре, а идващите от Пловдив към Пазарджик преминават през село Говедаре

Днес, около 15.40 часа, на телефона за спешни повиквания 112 е постъпил сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие на пътя Пазарджик-Пловдив, в близост до разклона за село Мало Конаре. Според първоначалните данни, лек автомобил "Опел" се е врязал челно в автобус. Загинали са водачът и двамата пътници в леката кола. В автобуса са пътували трима души, те не са сериозно пострадали. На мястото са изпратени екипи на сектор "Пътна полиция", РУ - Пазарджик, аварийно спасителен екип от РСПБЗН-Пазарджик и Спешна помощ. И в момента продължава огледът в района на инцидента.

Въведено е временно ограничение на движението по трасето Пазарджик - Пловдив. Пътуващите по посока за Пловдив биват отбивани при разклона за село Мало Конаре, а идващите от Пловдив към Пазарджик преминават през село Говедаре. По трасето и обходния маршрут са разположени екипи на полицията, които подпомагат движението.

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!

ФАКТИ.бг настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Notorious

    7 0 Отговор
    Минах от там минути след катастрофата и гледката беше покъртителна.
    Хора пазете се.
    Бог да пази България.