Last news in Fakti

17 Март, 2017 17:46 2 513 10

Жена простреля среднощен посетител в окото

  • жена-
  • простреля

42-годишна жена простреля 27-годишен мъж в окото, съобщиха от полицията.

Тази сутрин в 1:10 часа в хасковското управление е получено съобщение от Спешна помощ -Хасково, че при тях за лечение е постъпил мъжа от село Долно Сираково.

На място е изпратен автопатрул за изясняване на случая. Пострадалият е заявил, че е прострелян с въздушна пушка от своя 42-годишна съселянка. Според лекарите е с кървяща рана на лявото око, без опасност за живота.

Мъжът е отказал повече подробности пред разследващите.

Малко по-късно в управлението е дошла и въпросната жена, която заявила, че в полунощ, пострадалият е влязъл в дома ѝ. Тогава тя взела пушката и направила опит да го изблъска в коридора и да го респектира. Тогава произвела изстрел, при който го е ранила.

Оръжието е иззето с протокол, работата по образуваното досъдебно производство продължава.

От полицията допълват, че момчето е с психично заболяване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рубеж

    18 1 Отговор
    Точен мерник!
  • 2 gospod

    4 3 Отговор
    село Долно Сираково - тва демек Люлин ли имат предвид?
  • 3 гамена

    21 1 Отговор
    Браво на жената и еди в пакета да му беше пуснала
  • 4 Лотос

    21 1 Отговор
    Браво на жената!!!В цивилизованите държави всеки има право на оръжие в къщи Разрешение е нужно само ако го носиш,навън.Тука,умишленно,нямаш право да се защитиш!Колко човешки живота щяха да бъдат спасени,ако хората имаха оръжие?
  • 5 прецакан

    15 1 Отговор
    ГОСПОД СЪЗДАДЕ ХОРАТА - КОЛТ ГИ НАПРАВИ РАВНИ !
  • 6 Кобрата

    9 2 Отговор
    Сигурно е искал да я клати щом е било в този късен час...
    Имал е зор
  • 7 БЪЛГАРИН

    14 1 Отговор
    Ако всички правим,като нея,това няма да е прцедент,а практика и можем да се надяваме на промяна на закона!Дай Боже.
  • 8 некойси

    17 1 Отговор
    Браво на лелята, поздравявам я за смелостта.
    Само че трябваше оръжието да е огнестрелно и хубавичко да се раздуха случая по медиите за да може страхливата циганска сган да знае, че нападайки възрастни и беззащитни хора може да закусят от оловото.
  • 9 FUCK OF

    7 0 Отговор
    БРАВО..ДОБЪР ИЗСТРЕЛ....ДА БЕШЕ ГО УЦЕЛИЛА В ТОПКИТЕ.ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБРЕ....

    АПЕЛИРАМ ДА СЕ УЗАКОНИ ПРИТЕЖАНИЕТО И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ....ТОГАВА БАЯ НАРОД(РАЗБИРАЙ КЕЛЕШИ) ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ ПРЕДИ ДА РАЗБИЯТ НЕЧИЙ ДОМ ,ЗА ОБИРАНЕ ИЛИ ДА НАПАДАТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ПРОСТО МИРНИ ГРАЖДАНИ......ТАКИВА ВРЕМЕНА СА НАСТАНАЛИ,ЧЕ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ ПРАВОСЪДИЕТО В СВОИ РЪЦЕ ,ЗАЩОТО ОТ ТОВА ПОНЯКОГА ЗАВИСИ И НЕГОВИЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ
  • 10 Гост

    4 0 Отговор
    Абе малоумни пол-цаи като и вземете пушката със какво ще се защитава, вие ли ще я пазите или докато я изнасилват и убиват ще сте там със вашата бърза реакция.