Last news in Fakti

10 Април, 2017 09:21 1 300 3

Рецидивист опита да прегази полицаи, те стреляха по него

  • рецидивист-
  • прегази-
  • полицаи

32-годишен шофьор не спрял на подаден сигнал от полицаите и насочил колата си към тях. Инцидентът е станал в събота, на 08 април т.г. около 14:30 часа в Бургас, съобщиха от МВР.

Г.В. е обявен за местно издирване, като около 19.30 ч. е задържан и привлечен като обвиняем. С прокурорско постановление е арестуван до 72 часа.

Полицаи от Бургас получили сигнал за водач, управляващ лек автомобил "Сеат Толедо", с бургаска регистрация, без шофьорска книжка.

В района на кръговото кръстовище на улиците "Проф. Якимов" и "Стефан Стамболов" автомобилът е забелязан, като на водача му е подаден пореден сигнал за спиране със стоп-палка. Той отново не се подчинил, като заобикаляйки спрелите пред него МПС-та от страната на бетонната преградата, разделяща пътните ленти, с автомобила си се насочил с висока скорост срещу служителите, създавайки реална опасност за живота и здравето им.

Шофьорът е криминално проявения и осъждан Г.В., 32-годишен от Бургас.

След като той не се подчинил на подадения сигнал, единият от полицаите заредил служебния си пистолет със стоп-патрон и след неколкократни предупреждения, възпроизвел изтрел в безопасна посока. Въпреки това 32-годишният Г.В. не се подчинил и за да не бъдат блъснати, полицаите отстъпили встрани, а колата продължила с висока скорост пътя си. Последвалите го полицаи открили автомобила изоставен и заключен в района на бл. 55 в ж.к. "Славейков".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 оперативен работник

    7 1 Отговор
    Поредната тъпа,нацепена,бургаска батка.
  • 3 Гост

    3 0 Отговор
    Иначе се е сетил да заключи колата да не би някой друг като него да я подкара.