Last news in Fakti

15 Април, 2017 08:32 4 402 12

Пак запалени коли, този път във Варна

  • коли-
  • пожар

Ексклузивен сигнал за сериозен инцидент получихме на пощата на редакцията, пише "Петел".

Читатели информират за сериозен пожар в квартал "Левски" във Варна.

По думите им преди минути там са се подпалили няколко автомобила.

Очевидци на инцидента пращат и снимки.

Все още не е ясна причината за пожара!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДД

    4 0 Отговор
    ако има поне една кола на лизинг
    от тия е ясна причината
    ако няма действително е необяснимо
    освен като змията от рая
    тя няма мотив да ни кяра да ядем ябълката
    а само заради радоста от сторената злина
  • 2 ДИЯНА адвокат

    5 0 Отговор
    Има един изпълнител на поръчки-срещу заплащане от кв. Трошево -;комшия ми е; в гр. Варна той им ги пали - казва се Росен Драгнев Иванов -Бизона живее на ул. ,,Елин Пелин'' кара сив фолцваген кади. Страшен Бандит по цял ден приема поръчки и ходи да помпа мускули .

    Коментиран от #10

  • 3 mediator37

    11 0 Отговор
    Не знам как да живеем в тази държава. Миг спокойствие няма. Все нещо гадно отнякъде иде. Няма сигурност. Няма перспектива. Чужди, враждебни раси ни атакуват и ни искат земята. Законът не ни защитава. Дребният и средният човек организирано са унищожавани от държавната машина. Местни смаяни бандити правят идиотски кампании, сега подпалват коли. И се питаме не дали, а какво ще е следващото зло.
  • 4 Варна

    7 0 Отговор
    Лично за мен причината е в медиите. Ще обясня защо!
    - Помните ли преди време когато започнаха масови побои над лекари? - Какво беше причината? Причината, е че медията набляга на скандала без да дава в развитие какво е наказанието за извършителя.
    Когато прокламираш нечие деяние и в същото време показваш по цял ден как държавата не прави нищо...
    - Какво предизвиква това? Предизвиква вълна от подобни събития
    Има шанс паленето на коли да се превърне в национален спорт
  • 5 гербер

    4 2 Отговор
    но има ГЕРБ
  • 6 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    2 0 Отговор
    Нормално- за държава без правосъдие това е ваианта да въведеш такова при нужда.
  • 7 ясна причината за пожара

    6 1 Отговор
    ТИМаджийчетата от "Армеец" са решили да си увеличат клиентите. Идеята е да се сплаши стадото, за да острижат по-наплашените овце с някоя друга застраховка...
    Стара тактика!

    Коментиран от #12

  • 8 Песимист

    3 0 Отговор
    А къде е МеВеРе ?
  • 9 Пенчо

    4 0 Отговор
    Кой е ЗА свободната продажба на огнестрелно оръжие?

    Коментиран от #11

  • 10 Цоо0

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДИЯНА адвокат":

    Като го зноеш кой е, защо не му подпушиш Голфа? Ще е готино като излезе да шофира и пали коли, колата му да запуши в движение и да вземе да цува докато чака пожарната. пъхни му един варен или суров картоф на мутрата в ауспуха и глей как пцува изрода! Изрдите трябва да пцуват, те не са стигнали еволюционното ниво "човек", според теорията на Дарвин! но можеш и да подадеш сигнал в МВР? Ако имат сигнал, може и да го открият и хванат ако искат? Ако не им кажеш, няма как да го хванат - сега са заети да охраняват храмовете. Прати им инфото в луксоцен плик, или по ел.поща! лукса привлича погледа, гарантирано е. Плейтмейтките отлично знаят това.
  • 11 Цоо0

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Пенчо":

    Не искам патлак или пушка! Искам да ми продадат от "Серума на Любовта". като те погне някой да те мачка, пускаш му от това чудо. Той изведнъж се сепва, започва да гледа любовно, после очите му започват да искрят от любовни чувства, почва да праща целувки накъдето му дойде. почва да целува всичко, което му се мерне пред погледа... Пази се само да не те докопа, че ще те нацелува! но ако докопа ротвайлера ти, не го спирай...! Папата каза да обичаме! Значи, трябва да подхождаме с любов, не с куршуми май?
  • 12 село пусто село

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ясна причината за пожара":

    Няма смисъл да сключвам нова застраховка извън Гражданската. цялото ми ауто го оценяват в моргата, като искам да го продам, за 400 лева. А застраховката май ще ми излезе повече, ако гледаме и винетка? Москвич, какой тъй пич, продал Баварка, купил Москвич!