Last news in Fakti

25 Април, 2017 08:36 2 527 0

Пияна учителка се нахвърли да целува полицай (Видео)

  • пияна-
  • полицай-
  • маями
Пияна учителка се нахвърли да целува полицай (Видео) - 1

Бивша учителка опита да целуне полицай в Маями докато той я арестува. Камери улавят как видимо пияната жена казва на служителя на реда "искам да те целуна". Полицаят й отговаря, че е по-добре да не го прави. Тя обаче не се отказва: "Ако не спре да ме гледа така, ще го целуна!".

Сабрина Паркър шофирала в нетрезво състояние, като в колата бил и 10-годишния й син, пише "Дейли мейл".

43-годишната жена, която била в пробация, блъснала кадилака си в микробус. Първоначално тя отрекла да е шофирала кадилака.

Паркър ще бъде обвинена за шофиране в нетрезво състояние, причиняване на имуществена щета, телесна повреда на полицай. На следващия ден тя е пусната под гаранция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА