Last news in Fakti

26 Април, 2017 16:35 2 715 4

Хванаха мъж, разпространявал брутално порно с деца

  • разпространение-
  • порно-
  • деца
Хванаха мъж, разпространявал брутално порно с деца - 1
Снимки МВР

Служители на ГДБОП задържаха мъж, разпространявал в интернет файлове с детска порнография, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията е реализирана на 21 април т.г. на територията на столицата след разследване, започнало в началото на годината. Тогава служителите на ГДБОП засекли потребителя, както и разпространяваните от него файлове с брутални сцени с участието на деца.

Обменът бил осъществяван в повече от един канал в интернет.

При ареста, от дома на М.М. е иззет компютър, на който при първоначалния оглед са открити както файловете, така и множество специализирани програми, чрез които тези материали бивали обменяни с други потребители по света.

По случая е образувано досъдебно производство, по-нататъшната работа по документирането му продължава под ръководството на Софийска районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WTF

    9 4 Отговор
    За такива просто трябва да има моментална кастрация и доживотен затвор!
  • 2 Сталин е бил прав...

    6 3 Отговор
    Разстрел.
  • 3 115 kg

    7 2 Отговор
    Може ли да се уреди да го пазя един ден,примерно!Ще побеседваме,ще обсъдим проблеми,ще го убедя че не е постъпил правилно!Понякога съм малко нервен,а понеже съм едър ,често съм и малко непохватен,случва се докато се въртя без да искам да забърша някого!А когато съм нервен,много се въртя!Но съм сигурен,че ще се разбера с човека!Той поне ще ме разбере!
  • 4 Чурулик

    3 1 Отговор
    Аз живея до градина и на балкона зяпам чавенцата и онанирам понякога се случва да фръкне от семенцето по тех от балконя