28 Април, 2017 08:41 77 009 124

Кой уби императора на ВИС Васил Илиев?

  • васил илиев-
  • вис-
  • убийство
Кой уби императора на ВИС Васил Илиев? - 1

Само 6 месеца остават на убийците на боса на ВИС Васил Илиев да се спотайват. После законът не ги лови. Давността за престъплението изтича и разследването се прекратява.

Нападателите, стреляли с автомат по мерцедеса на Илиев, може и да не са живи. Хора като тях не изкарват дълго. Но помагачите и поръчителите още си харчат парите, опръскани с кръв, твърди магистрат пред "24 часа".

От убийството на застрахователния бос и бивш шампион по борба изтекоха 22 г., но той си остава митична фигура не само в Кюстендил, където е израснал. Казват, че бягал от крайностите и търсел баланс, смайвал с жестове на благородство, но не прекланял глава. Целел върха и в спорта, и в бизнеса.

"Заплашват ме, ще ме убият", рекъл Васил веднъж на майка си. Леля Венка обаче и досега не знае защо са посегнали на сина ѝ, нищо не ѝ казвали следователите.

"37 г. съм сама. Без чужда помощ отгледах 3-те си деца. Дъщеря ми Марияна беше на 3 г., когато баща ѝ почина. На едни сираци завидяха, защо?", пита се съсухрената от болка жена, погребала двамата си синове.

По-малкият Георги, президентът на "ВАИ холдинг" и на футболния клуб "Локомотив" (Пловдив), бе застрелян в Слънчев бряг на 25 август 2005 г., а Васил - на рождения ѝ ден 10 години по-рано.

На 25 април 1995 г. Васил Илиев се среща с партиен функционер от БСП в парк-хотел "Москва". После тръгва към ресторант "Мираж" в столичния кв. "Емил Марков", смятан за централа на ВИС.

Шофира сам сребристия си "Мерцедес 600 SL", регистриран същия ден в КАТ, а гардовете му го следват в червен "Сеат толедо". Към 21:10 ч колите влизат в малката, тъмна и изровена ул. "Никола Каменов", до която има строеж.

Заради лошия път Илиев се движи само с 20 км/ч. Почти е спрял, когато неизвестни откриват стрелба със заглушител от 2-3 метра.

Мерцедесът забива калник в металната ограда на строежа. От предницата му излиза дим, потрошени са предното и дясното стъкло, фаровете светят.

30-годишният Васил Илиев е килнал главата си встрани. Късно е за Бърза помощ, издъхнал е за секунди. Един куршум го улучва в главата, друг минава над ухото, а трети пронизва рамото и спира в гръбначния стълб. На мястото са изстреляни общо 17 куршума. Има пробойна и по колата на двамата пазачи, но те са невредими.

Два дни след убийството Илиев е погребан с траурно шествие. Ковчега носят близки съратници на Илиев, сред тях е Константин Димитров - Косьо Самоковеца. Отпред единия кръст държи Димитър Димитров - Маймуняка. Куршуми застигат по-късно и двамата.

Смъртта на Васил Илиев предизвиква закрито заседание на кабинета за престъпността. Правят се прогнози, че ще избухне ганстерска война. Страната притихва в очакване на кървава баня. Част от борческия елит се изпокрива - кой за по-кратко, кой за по-дълго.

Оръжието на убийството е намерено случайно от шестокласник от 73-о училище в найлонов плик, захвърлен под дърво. Пликът е почти стопен - било е стреляно през него. Други следи обаче почти няма. Картечният пистолет "Заги" е без номер, хърватско производство. Това навежда полицаите на мисълта, че убийците са от Балканите. Хърватите години наред са обичайните заподозрени, но доказателства за тяхна намеса така и не са събрани.

Поне 10 са версиите за покушението. Тогавашният вътрешен министър Любомир Начев веднага отхвърля две от тях - че Илиев е убит от спецслужбите или от свои хора. През годините обаче те периодично избуяват и увяхват.

Днес почти никой не вярва убийството на Васил Илиев да е за разчистване на лични сметки и дребни интереси.
"Погуби го стремежът му да е независим и да се откъсне от хората над него в сянка", твърдят хора, познавали го отблизо, включително и полицаи.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    243 27 Отговор
    "Васил Илиев се среща с партиен функционер от БСП" - благородният шампион се среща със социалистчето което ще му предостави начин да източва държавни пари в замяна на малка комисионна, след като е уредил кражба на няколко милиончета Господа го наказва
  • 2 True

    31 92 Отговор
    Има неточност. Ресторант „Мираж” се намираше в кв.„Иван Вазов”,на бул.„Витоша”.

    Коментиран от #6

  • 3 Брат ми

    312 25 Отговор
    На кой му пука за тия боклуци???

    Коментиран от #4, #28

  • 4 Брат му

    217 50 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    На мен. Не ми е безразлично има ли ги или не.
    Слава богу, че ги поразчистиха и повечето ги няма вече!
    Живеем в един по-добър свят!

    Коментиран от #5

  • 5 баш батка

    295 15 Отговор

    До коментар #4 от "Брат му":

    Повярвай ми сега са много по-нагли и са изцяло във властта. Държавата обеднява всеки изминал ден с милиони и народа тъне в бедност и мизерия.

    Коментиран от #88, #96

  • 6 DUE

    120 6 Отговор

    До коментар #2 от "True":

    Бъркаш ти. Ресторант " Мираж" е на последната спирка на автобуси 74 и 76 н в бившия квартал Емил Марков сега Гоце Делчев. Като тинейджъри ходехме там преди да го завзамат мутрите. А там живеех, в блоковете зад ресторанта. Преди се наричаше " Свежест".
  • 7 Ники

    67 312 Отговор
    Ей малко уважение как ли сте треперили или сте им ползвали имената за какво ли не това бяха мъжки години и затова бяха с уважение и резпект...Поклон

    Коментиран от #10, #36, #85, #95, #100, #106, #116

  • 8 PlimP

    242 25 Отговор
    боли ме патето за Васил не знам си кой, доста по-ценни хора са умирали и ще умират, така се говори за него все едно бил светец, а всъщност е поредният боклук "бизнесмен"
  • 9 Имам копие от досиетата

    166 21 Отговор
    Интересно защо не казват името на комунягата от БСП като се знае ( Александър Маринов, шеф на градската организация на БСП ), и при кой отива в Мираж, на всички любимия Сикаджия, Слави Трифонов ( вербуван точно на същата дата от ген. Любен Гоцев ).
  • 10 урОд

    74 25 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Научи се да пишеш правилно
  • 11 Гост

    141 4 Отговор
    Едната организирана престъпна група надделя над другата организирана престъпна група и си пое държавата. Днес ,ако сочим принцовете и принцесите на Монако , като висша класа блясък и разкош , то малко хора са наясно , че техните пра-пра-пра дядовци са били кръвожадни пирати ,избили местните жители, и по силата на стечение на обстоятелства между великите сили,укази ,споразумения, и малко късмет, да не бъдат преследвани, са приели да служат безропотно на големи държави, и днес на нашата територия ситуацията е много подобна.

    Коментиран от #12

  • 12 Владислав Димитров

    82 22 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    А бе, пирати, пирати, но и те са мислили за благото на народа си и са направили всичко възможно да живеят хората достойно ! Нашите мутри само себе си обичат, а съдбата обикновенните хора им е безразлична.
  • 13 Гост от мрака

    38 127 Отговор
    Вярно, занимавал се е с мръсни дела, но нали все пак някй трябва да ги върши тези неща. Това е навсякъде и не самъ в България. Те поне бяха смели и не се криеха, показваха се по телевизии и сред народа. Правителства и политици се съобразяваха с тях. Сега е в пъти по зле- защото мафиотите ни управляват. Крият се зад депутатски имунитети и ограбват и без това оглозгания народ. Осъзнайте се и не говорете глупости за хора които не са сред нас... Поклон пред паметта му!

    Коментиран от #86

  • 14 софиянец квГДелчев

    186 12 Отговор
    ,,застигнали го куршумите от престъпна ръка,,Хора опомнете се.Кой е този В.И.Да не е Филип Тотю,Бенковски или Раковски.Перач бушон на червената мафия ,която за съжаление и до днес продължава да ни прави на маймуни.Сега да не вземете да го изпишете в учебниците по история като национален герой и да му издигнете паметник до колелото на автобуси 74 и 76 в кв.Гоце Делчев.Пишете с повече сериозност и отговорност в тези сайтове хора!Имам предвид хората, които са наясно с българската граматика.
  • 15 Иван

    124 28 Отговор
    какъв император, егати балъка, пионка
  • 16 ВИС

    44 168 Отговор
    Много смелчаци и ревльовци сте се събрали тук.Пък и много знаещи,бащите ви се на... само като се споменаваха някой имена навремето,а сега плачливите им синчета-кутрета зъбки показват и плюят смело тук.Какви времена настанаха?Светла му памет!

    Коментиран от #87

  • 17 Киро

    155 17 Отговор
    Такива колкото повече мрат, толкова по-добре!

    На тези престъпници дори имената не трябва да им споменават!
  • 18 Иван

    158 16 Отговор
    За "ВИС": КОЙ е ревльо? Каква памет и за кой? Ако искаш да го направим Апостола на свободата? Що за глупаци има да се възхищават да пишлемета, които са пионки на комунистите?

    Коментиран от #25

  • 19 Lukanov

    97 10 Отговор
    Аз мисля че децата в 7 клас трябва усилено да изучават илиевото дело и два пъти в месеца да се организира мащабно шествие посветено на всички убити апостоли от 90те и да плачем дружно за тях както в северна корея.трябва всеки ден поне по една сълза да проронва от всеки един от нас за тези велики братя и за великите комунисти.
  • 20 Ceco mamata

    71 23 Отговор
    Аз знам кой го застреля - Бойко Борисов.
  • 21 Нафарфорий

    35 49 Отговор
    ВИ и ГИ нямат нищо общо със сегашните мутряги, вярно правили са големи свинства , но са помагали на бедните, както Пабло Ескобар, не кат сегашните - нагърмели ле с анаболи и весели линии, обули оригинален адидас внос от китай, купили им мама и тати едно бмв и вече се мислят за безсмъртни!
  • 22 Батката

    132 6 Отговор
    И двамата братя са просто " пушечно месо" и не е било възможно да си отидат по друг начин! Жал ми е само за майка им, че ги е изпратила и двамата. Въпроса е кой им е " дърпал конците " ей този си е за трепане без жал!!!!!
  • 23 майна

    55 16 Отговор
    каквото и да кажеш,жалко за младите мъже,и тях майка ги е раждала,много българи се подлъгаха по бързите пари,за което някои от близките им съжаляват
  • 24 Ганю

    59 5 Отговор
    "Един куршум го улучва в главата, друг минава над ухото". Къде се намира ухото ?
  • 25 ВИС

    11 86 Отговор

    До коментар #18 от "Иван":

    Ти и такива като теб сте ревльовци,къде си бил до 2000та година ревльо,крили се мишленце малко,ах колко като теб плакаха тогава...ама те и сега плачат от време на време.

    Коментиран от #37, #117

  • 26 Oni

    51 4 Отговор
    Ма той умрял ма
  • 27 Корковата тапа

    71 12 Отговор
    Защо се възвеличават тези ?

    На бсп-то силовите структури за измъчване и тормоз над народа?

    Ай с....р, на тоя бих му пикал на гроба!!! Както и на останалите от бсп и компания!!!!
  • 28 Ники

    53 7 Отговор

    До коментар #3 от "Брат ми":

    В момента познавам доста хора дето са били познати повечето на Жоро Илиев по малко са тези и на Васил Илиев ... искам да ви кажа че за тях се говори с някакво страшно страхопочитание, гордост и т.н. а пък Васко Илиев не знам как не са му издигнали паметник в центъра на София още ... Такива персони са доста популярни не само у нас ... за пример П.Ескобар ... но все пак са банда престъпници

    Коментиран от #31

  • 29 Пабло

    34 6 Отговор
    Маймуняка доколкото се сещам го взривиха,не са го настигали куршуми,както се твърди тук.
  • 30 ВИС

    36 77 Отговор
    До всички тук,нито сте били в казарма,нито спортисти,не знаете съдържанието на думите дисциплина,смелост,приятелство,мъжество,отговорност,респект!Това всичко е трудно за подражание и имитация.Дай ви на вас дискотеки,наркотици и да се правите на мъже във фитнеса и зад монитора.Хайде плюйте на всичко което не сте и няма да преживеете.

    Коментиран от #32

  • 31 Ники

    58 7 Отговор

    До коментар #28 от "Ники":

    Иначе за който не е наясно след 90 та година се сформираха хора който дърпат конците ... те също се сменят но много по бавно преди са били главно червени сега по малко характерното за тези хора е че са много интелигентни и опитни повечето от тях обичат да се разхождат със внучето в парка в Неделя същите правят връзката между сивата и бялата икономика връзката м/у правителството и големите бандити ... и ако си много отворен примерно като Васил Илиев ... после те гръмват някакви извънземни същества от друга планета, които впрочем избиха бая народ но със сигурност са зелени човечета щото ако бяха хора за 30 примерно показни разстрела .. все щяха да хванат 1 човек ...

    Коментиран от #34

  • 32 тони

    107 5 Отговор

    До коментар #30 от "ВИС":

    Какъв респект може да имаш към 30 годишния на снимката, който си е помислиш, че е голям бизнесмен, а всъщност е покровителстван на правителствено ниво? Респект може да имаш към бизнесмен, който дава работа на хора и има продукция, която е конкурентна в цял свят. А не на някакви смешни застрахователи с бухалки.
  • 33 Роман Ценов

    23 45 Отговор
    Мерцедеса беше sl500, а не 600. Васко много пъти ми го е давал да го карам, преди да си купя W140.
  • 34 Под Сурдинка

    20 6 Отговор

    До коментар #31 от "Ники":

    Ма ние това много добре го знаеме :-)
  • 35 Иво

    71 9 Отговор
    Някакъв, кръстил се ВИС , нещо много се е вживял в борческите години и пубертетските му разсъждения могат единствено да разсмеят аудиторията. Колко ли прост и ограничен може да си , щом един никакъвец ти е станал идол?

    Коментиран от #51

  • 36 зулус

    114 8 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Какъв поклон бе? Какви мъжки години бе? Тия мутри и тоя техен тартор що народ осакатиха изтрепаха ограбиха? Ако висши ченгета, генерали и политици не ги покровителствуваха, понеже им снасяха от оборота на "застраховките" с бухалки, проституцията и дрогата, тия мутри самите хора щяхме да ги изтрепем. Ала как да воюваш и с мутри и с мутренска власт и цялата държава пази мутрите? Едва, когато интереси на САЩ и други искаха създаването на ЕС, едва тогава нашите се задействуваха и разритаха яко повечето мутри. Ала много от тях останаха живи, в ЗПК и си лапат пачките. И в петрол и в какъв ли не бизнес препраха парите, че и навън изнесоха милиарди. Какъв поклон на тоя и подобните му бе? Тоя и да го застрелят е малко.
  • 37 зулус

    131 11 Отговор

    До коментар #25 от "ВИС":

    Стига се фука, ВИСаджийче! Аз бях охрана по времето на мутрите. Един колега стреля срещу една мутра и го попиляха ченгетата. После и мутрите и се принуди да емигрира. Толкова елементарни бяхте, че щяхме да ви трепем като шишарки с патлаците бухалките бицепсите и помпите ви, ако зад вас и над вас не стояха политици висши ченгета и генерали. Ако нямахте чадър и от тях и правосъдието само гледай как щяхте при всяка акция да ви изнасят на кило... Щото се мислехте за недосегаеми и бяхте, понеже Закона ви търпеше толерираше. Тия фукни ги запази за кифлите в нета. Ако държавата и на постовете не ви толерираха тоя Илиев щеше при първият рекет да е на носилка. Големи бабаити сте, щото скапаната държава мафия ви създаде и търпеше. И не смееш да сриташ мутрата, понеже ще те разкатаят и Темида и задкулисните шефове и мутрите и кой ли не. Фукай си се, но фактите ги знаем какви са.

    Коментиран от #39

  • 38 гост

    51 6 Отговор
    Ич не ми дреми кой го е убил
  • 39 ВИС

    8 77 Отговор

    До коментар #37 от "зулус":

    Винаги съм обичал да ме мразят страхувайки се и тогава и сега!

    Коментиран от #40, #41, #91

  • 40 зулус

    79 10 Отговор

    До коментар #39 от "ВИС":

    Човече, ти май не си ме разбрал? Твоята гордост, е гордостта на павиана откраднал банана на съседа си...приматска работа. Гордостта на разбойник, останал жив..това ли те прави горд? Аз не се страхувам от такива като теб, страхувам се от много други неща, които ти с бандитското си мислене няма как да проумееш. Страхувам се да не убия врабче, таралеж, добър невинен човек, катерица, всякакви невинни твари. Много страхлив съм да знаеш! Всички ми се присмиват, но ги разбирам - те се възхишават на бандитите повече, отколкото на хора като мен и дядо Добри - той е светец, а аз не съм, но ценя добрите и невинните. Ако знаеш само какво можеше да ви сполети и мутрите и покровителите ви с цялата ви пушкаджийница автомати и патлаци РПГ-та и какво ли не, ще завиеш от ужас казвам ти. Ако само можех да ви отделя бандитите на един остров без невинни животни и хора, ни създателя на космоса ни който и да е би могъл да ви спаси. Радвай се, на това, че аз не мисля мутренски като теб! Аз се кланям на мравката, на врабеца, на пчелата, на такива като бай Добри - на невинните и добрите. Такива като теб мразя. И сега пак мога да ви разплача и майките и прабабите, но пак умирам от страх, да не потроша и едно врабче. Моли се да не дойде ден, когато ще ти покажа истинското лице на Злото. Аз съм и Добро и Зло. Ако нападнат България, ако другопланетяни нападнат и трепят добрите хора ще видиш какво Зло мога да бъда аз - косите ти ще треперят от ужас. Даже Създателя на вселената знае как

    Коментиран от #84

  • 41 зулус

    49 3 Отговор

    До коментар #39 от "ВИС":

    Попитай Ордмузд за Пустин! Той ще ти каже кой съм... Аз се кланям на невинните и добрите, на мухатга, на мравката, на много хора, които са хора по света. Такива като теб не се страхувам, но ме е страх да не потроша невинни за да ви накарам да се покаете... Мога толкова Зло да сторя, но се страхувам. Ти не си човек, ти си звяр, не се боиш да мачкаш и убиваш невинни. Аз се страхувам. Но не си мисли, че съм се боял от такива като теб... Боях се, че реша ли да ви изтрепя, ще трябва да разруша половин България корумпирани служители от парламент надолу... Това щеше да е краят и. А ние, много същества искаме Българският народ и България да ги има. Но не и такива като теб. Покай се за злото, което си правил, помоли невинните за прошка и не се гордей повече, със злините си! Защото си отвратителен! Ако си мислиш, че твоите бицепси, бухалки, помпи и РПГ-та са ме плашили лъжеш се. Плаши ме мисълта, че ако река да ви накажа, да погледнете смъртта в лицето, то покрай вас ще изгорят много невинни. Това ме втрещява от мъка. Страшно е да убиеш една гугутка - тя те гледа с невинни очи и ти иде да я погалиш по главата, а не да я убиеш. Ти си звяр. Но не си видял истинското лице на смъртта в очите...тогава щеше да скриеш гордостта.... Излез утре, погледни една в очите, ще видиш, защо сте живи такива като теб... На нея благодари....!

    Коментиран от #60, #61

  • 42 Скорпион29

    66 12 Отговор
    Какъв Васил какъв Жоро бе някакви селянчета от Кресна седнали да се правят на бандити и кръсници нищо общо с мъжеството кръгли нули и комплексари.

    Коментиран от #57

  • 43 Георги Колев

    33 4 Отговор
    Убйците са живи и имат много работа
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Гост

    36 1 Отговор
    И сега ги има. Не са си отишли от БГ. Просто си легализираха бизнеса.
  • 46 какво ни занимавате

    35 2 Отговор
    какво ни занимавате с простотии от преди толкова години. или гледате да прехвърлите проблемите на държавата на отдавна умрели хора. вижте какви ги творят сега разни политически мафиоти

    Коментиран от #115

  • 47 КЪМ

    38 3 Отговор
    До всички институции- приберете новите мутри защото ще започне хайдушко чистене в държавата
  • 48 Георги

    30 8 Отговор
    Живи са единия е в Сърбия другия в Черна Гора . Живеят си като принцове . Третия живее в Италия близо до Верона детето му си прави пъзел с пачки по 50000€
  • 49 Сретан

    44 5 Отговор
    Кум вис !!! Ти имаш нужда от лекар психиатър . Никой не се напикавал от тези смешници единствено мога да се изпикае някой на гроба
  • 50 смяхвзалата

    62 3 Отговор
    Докога ще издигате в култ..Бог да ги прости тия кюстендилски селяни?
    Грабеха всичко живо, за да си набавят кока ?
    Бабички, дядки ..млади хора ,които се опитваха да останат в БГ?
    И ги изгониха...
    Да естествено ,че като христянин не смятам, че заслужаваха смърт, но когато правоохранителните оргаи не можаха да си свършат работата и да вкарат в затвора или да ги принудят да се махнат от БГ ..друг си свърши работата...:(
  • 51 ВИС

    4 40 Отговор

    До коментар #35 от "Иво":

    Не идол бе елементарна частице,а работодател!
  • 52 Vasik Atanasova

    46 2 Отговор
    тези момчета
    бяха използвани от сегашните олигарси
    за мръсна работа и така
    после ги ликвидираха
  • 53 ?...*...?

    42 4 Отговор
    Създателите им ги убиха. Тия които ги вкараха в бизнеса с прането на парите, на Българския народ. Заедно със всички бивши; вече станали сегашни за да не ги надскочат в бизнеса в който са ги вкарали и са ги използвали като пионки в общото пране на парите, на Народа което не е спирало и до днес. Пералните продължават да работят на пълни обороти. И до днес ги показват по телевизията пред пълни идиоти които по незнайни причини ги търпят все още!
  • 54 ватман

    44 3 Отговор
    Ами когато са те създали определени структори и се опитваш да им хитрееш и да миуслиш,че си много умен така става!!! Нали не вярваме,че всички тези юнаци имаха акъл да се развият толкова,те бяха обикновенни биячи! Учих в спортно училище,познавах някой от тях,знам какво говоря!
  • 55 Гост

    43 2 Отговор
    Какво ни занимавате с някакъв изгорял бушон отпреди сто години?
  • 56 До роман

    44 4 Отговор
    Мерцедеса е регистриран в деня на разстрела ама Васко ти го е давал много пъти да го караш ....явно не е умрял веднага а по малко да можеш да го караш..васко
  • 57 газо

    28 6 Отговор

    До коментар #42 от "Скорпион29":

    Само едно малко, но необходимо уточнение...не са от Кресна, а са от Кюстендил! Загряваш ли? Иначе става като в приказката с компотите и компютрите.

    Коментиран от #102

  • 58 Георги Колев

    32 3 Отговор
    Готините к..ки правят живота ни богат и лесен...но и ни доближават по-бързо до смъртта.Не ги съжалявам от хойкали са си с мацки и са си харчели лесни пари.Но и малко години се задържаха на повърхността на земята.Хаха
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ВИС

    5 35 Отговор

    До коментар #41 от "зулус":

    А не искаш ли Дъбълдорф да попитам,ти си чисто луд бе човече,охранител-сектант с диагноза!
  • 61 ВИС

    5 33 Отговор

    До коментар #41 от "зулус":

    А не искаш ли Дъбълдорф да попитам,ти си чисто луд бе човече,охранител-сектант с диагноза!

    Коментиран от #80

  • 62 гост

    41 4 Отговор
    нормално е бандитите да мрат. кво толко
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ВИС

    4 52 Отговор

    До коментар #63 от "гост":

    Всички мишки изкарват по 10 лв. на ден няма значение колко мишленца гледат!

    Коментиран от #110

  • 65 Лупи

    49 1 Отговор
    Грам не ме интересува кой е убил тоя престъпник, ама ако имате информация кой му даде власт и му правеха политически чадър, докато разберат, че е неуправляем ще имате новина.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 босе

    15 39 Отговор
    Първи вариант-живееш като мъж и свободен човек и не се знае кога ще прилючи всичко това....втори вариант-обуваш подпетените чехли и отиваш до кварталното магазинче за да купиш това,което е поръчала жена ти!!!
  • 70 Боби Конти

    41 4 Отговор
    Жоро го уби за да вземе власта но и той по същият нсчин си замина
  • 71 Травестита

    32 20 Отговор
    Жоро е номер 1 никога няма да има такъв като него.
  • 72 ВИС

    31 4 Отговор
    Прависте всички ВИ и ГИ са най големите мишки . Даже пари ми дължат
  • 73 Мето

    35 4 Отговор
    От както ги няма е много по добре. Сега останаха само сериозни хора а не лигльовци като тях.

    Коментиран от #81

  • 74 Боце

    40 1 Отговор
    Васил уби Кудев а Жоро уби Карамански
  • 75 Емил Александров

    40 6 Отговор
    Добрече ги убиха. Много пари останаха при мен сега няма да ги върна. Голямо благодаря на убийците. Сега аз командвам кюстендил
  • 76 Йоско

    33 9 Отговор
    Васил и Жоро са живи и здрави . Скътаха се преди да бъдат ненужни. Живеят в Барселона
  • 77 Митко Питката

    27 0 Отговор
    Няма респект към лимоните! Мъртъв тарикат няма! Помнете ми думите
  • 78 Росен

    28 1 Отговор
    Само така Емо ти си шефа на Кюстендил. Браво още малко и се пенсионираш. Ще играеш карти с ВИ и ГИ и Крокодила 4ка белот
  • 79 Роко

    17 2 Отговор
    Цветин предаде Жоро и бум в сърцето
  • 80 зулус

    11 2 Отговор

    До коментар #61 от "ВИС":

    Бицепс с бухалка, аз не мога да ти отговораья какво ознамава термина "луд". Ако знаеш какво означава, моля поясни?! Прпеди наричахме "луд" оня човек, който е буен, палав. Затова и в народното творчество се нарича "луд гидия" - палав, буен момък. Сега ддокторите наричат доколкото зная "луд" оня човек, който е претърпял някакви телесно-психически проблеми. Виждал съм не един болен човек от язва, когото тъпчат с приспивателни и той постоянно е в наркотичен делириум. Това е полубудно полусънотворно състояние, където тялото е отпуснато, мозъка мисли, но не си адекватен да правиш нормалните си ежедневни дела. Прилича си и на състоянието на онези които са поели елсидита или синтетични наркотици - те изпадат в това състояние. Някои вършат престъпления, други заспиват халюцинирайки, трети се движат в това състояние и не им пука. Аз не зная мисля, че не съм луд, палав. Ако бях, щях да върша доста пакости. Но признавам съм доста палав на футбол...яко играя. Да не повярваш, ако бях в националния поне щях да играя по-добре от повечето дискотечни лъвове, които отмарят на терена... Е не съм толкова добър като Бербатов, но с времето щях да стана. Не, не съм луд. Но ти се моли, да не се наложи да стана луд! Тогава спира да ти пука за последиците. Бих го приложил по време на война срещу врага. Иначе ме е страх...страшно разрушително същество мога да бъда. А ме е страх. Страха е много полезно нещо! Не се ли страхуваш да не сгрешиш, значи ти си луд. Аз не съм. Съжалявам,
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Варна

    38 0 Отговор
    Добре помня тези години...
    - Периода в който започнаха кражбите на парите на зялата държава.
    Да ваем образи на светци за хора пряко участвали в кражбата на парите от хазната е меко казано нелепо! - Нашите пари бяха откраднати по брутален начин, в който взеха дейно участие службите! Сега част от живите крадци са уважавани бизнесмени, меценати и премиер. - И тогава и сега ги мразя въпреки, че по това време имах досег в известна степен досег с охранителната дейност.

    - За тези хора не трябва да има ни помен ни жал! - Аз така мисля!
    - Тези хора участваха в кражбата на бъдещето Ви! -Те трябва да бъдат затрити в спомена, а остатъкът от тях трябва да изгният в затвора! Аз ще съм изключително щастлив ако накрая видя Борисов, Гущеров, Домусчиев, Гергов, Младен Михалев-Маджо и всички останали без да изброявам щото списъкът е дълъг... - Ги видя зад решетките!
    Не ме разбирайте погрешно! - Не игнорирам и ТИМ!
    Това са хора които пиха от вашата кръв! - Ние трябва да получим възмездие, а те- Наказание!
    Нагледах се по онова време на кръв, насилие и кражби от червени, сини и в последствие жълти.... - Та чак до сега!
    -Трябва бой скъпи приятели! - Бой! -Сетете се 2013година протестите! - Когато излязохме на улиците във Варна и крещяхме срещу тим и стъклата на сградите им бляха начупени ... - Колите им не се виждаха с месеци и от тогава го карат тихо и недемонстративно. - Не че и сега не участват в кражби на държавно имущество, но тогава разбраха, че тълпата

    Коментиран от #93, #98

  • 83 Шопа

    8 2 Отговор
    До Роман Ценов:какъв мерц. си карал бе палячо предишния ден Радо(слънцето)Боян(барона)и аз Еди го взехме от Фатик на "Църна маца-беше му го поръчал преди три месеца .
    .На другият ден сутринта го регистрирах .Радо дойде към 11 да го вземе от КАТ и му го закара в Дружба (БРИЗ).

    Коментиран от #97

  • 84 Петър Симов

    7 1 Отговор

    До коментар #40 от "зулус":

    Не му обръщай внимание на тоя. Ква мутра е той и после ми пише тук? Някакъв с.пол,който ни се представя кат мутра.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Боляр

    8 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост от мрака":

    Какви правителства са се съобразяваме с тези малоумни борци пък ти?! Къде си чул шефовете да се съобразяват с войниците на долното ниво в организираната престъпност?!
  • 87 Боляр

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "ВИС":

    Скрий се някъде и си чети комиксите.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Дгд

    4 2 Отговор
    Палячовци ако имаха кукловоди да нямаше да са живи братята,както е жив Маджо Маргините и т.н прочетете малко и тогава пишете говорете и давайте мнения по темата Г.И си беше държава в държавата
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 FUCK OFF

    13 0 Отговор
    ДО ЗУЛУС...


    ЕВАЛА ЗА КОМЕНТАРИТЕ ПИЧ....!!!!!!
  • 93 Онзи

    5 1 Отговор

    До коментар #82 от "Варна":

    Трябва бой скъпи приятели! - Бой! -Сетете се 2013година протестите! - Когато излязохме на улиците във Варна и крещяхме срещу тим и стъклата на сградите им бляха начупени ... - Колите им не се виждаха с месеци и от тогава го карат тихо и недемонстративно.

    Какво променихте?Карат го тихо за да не се набиват на очи но ако мислиш,че силата им е намаляла се лъжеш.Да,по онова време варненският шеф дойде в София.Това е държава в държавата.
  • 94 О'Пепи

    6 0 Отговор
    Не ми е жал за такива! Това е цената! Малко години лайф и до там! Всеки си преценява, но и всеки трябва да знае, че има и по-голяма риба... Наслука и Бог да ги прости!
  • 95 Адаш

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Брахме им страха когато идваха по 5 въоръжени да искат рекет.
    После обаче те ни браха страха. Имах случай по януарските събития, спираме джип с 4 мутри вътре.
    - Вие къде, не може, има блокада.
    - К'ва блокада бе, ще ви счупиме главите. - отварят се.
    - На кой ше чупиш главата бе, слизайте от колата!
    Пейките пред и зад колата. Познай как се заключиха вътре, ритници по колата, фаровете аут, цялата я олепихме с лепенки, цялата беше и в храчки. Не ги бихме, щото не слязоха, накрая ги пуснахме. Вътре осраха седалките.
    Имаше и такива дето ядоха бой. Сещаш ли се какво е да те нападне тълпа.
    После години наред с жигулата съм ги засичал такива, не смеят да бипнат. Спират и чакат.
    Така беха "мъжките години"!
  • 96 Брато

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "баш батка":

    Пич, след 97-98 г. това с рекета изчезна. Дори и сега да е на държавно ниво (което не е много сигурно) не ти влизат у вас по петима с бухалки и пищови. Разлика има, нали!
  • 97 Бай хой!

    8 1 Отговор

    До коментар #83 от "Шопа":

    На кой му дреме бе паляк, всеки рано или късно го застига това което си е заслужил, що мене никой не ме застреля, или отвлече а??
  • 98 ЕДИН ОТ БУРГАС

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "Варна":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ И ТЕ ПОДКРЕПЯМ...
  • 99 Къртев

    7 1 Отговор
    Крадените пари не седят при един собственик. Парите и властта убиват, когато се главозамаеш. Не съществуват хора, които да са независими от други хора. Както се казва- сам човек, само за у кенефа.
  • 100 Мъжки

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Мъжки години!? Я се дръж прилично! Кое му е мъжкото на рекетирането и изнасилването. 10 мутри пребили човек, който имал алфа ромео и не я е застраховал.
  • 101 Гост 69

    7 1 Отговор
    Чудя се на повечето писали тук планина от глупости. Има едно неписано правило:"За мъртвите или добро или нищо."90% от коментарите са на хора които по това време са били на бащите си в топките и нямат понятие какво е било тогава.А Маймуняка го взривиха с пощенска кутия в входа на блока където живееше.
  • 102 Знайко

    2 4 Отговор

    До коментар #57 от "газо":

    Васил е роден в Кресна. После семейството се мести в Кюстендил!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Кавала

    12 1 Отговор
    .убил го е истински гангстер ,не като него лизач на политици ,евтин бияч !!
  • 105 капоне

    13 1 Отговор
    Какъв застраховател, човек който застрахова принудително е рекетьор............
  • 106 Rocco

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Пише се “реСпект”, а името на който и да било не виждам защо и как по-точно мога да използвам! На такива мутри, баровци или отрепки със съмнителни дейности и нагло държание винаги бих пуснал един куршум между очите и един в сърцето като бонус.
  • 107 Баба Яга

    0 8 Отговор
    След всички прочетени коментари.....се чудя....АДЖАБА ако бяха живи, какво щеше да се пише???
    Никой няма вече тези ТОПКИ......
  • 108 Американеца 2

    4 2 Отговор
    Не знам какви са били добри или лоши,но тогава доста хора се съобразяваха с тях,а сега на всеки светофар всеки с по скъпичка кола се прави на ганкстер и голяма работа и не знае къде се намира.Проблема на българина е че всеки иска да управлява а на никой не му се работи и всички разбират от всичко!!!
  • 109 БАЦЕТО

    1 1 Отговор
    ЧУЛ НЕДОЧУЛ ВСЕКИ КОМЕНТИРА
  • 110 Един дето беше с вас

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "ВИС":

    Пич ми мене ме е срам че бихме 12 души едно с семейство 50 годишни да подпишат едни работи
    Нищо мъжко не чувствам
    Или най ме кефеше когато някой фукльо си повярваше че може да се праи на мъж
    Веднага седем осем бухалисти му влизаха в гръб и на попара
    Каква чест голяма
    Колко достойно
    Ми гордея се
    Малко бяхте дето дебнеха с дни с рпгето в шубрака
    Щото аз знам на 24 час ти се сере яко
    А на 48 вече си се насрал от шубе и притеснения
    Такива като не бяха способни на това напрежение защото сами сте не мишки а хлебарки бягате и като светне лампата
    Така че псевдомъжаго прочети поне крал Артур и виж там оформи система от какво и защо да се гордееш
    Илитерати
  • 111 Кума Лиса

    7 1 Отговор
    Господ да съди всекиму според делата. По добре щастлива жива мишка, отколкото умрял орел. Нека всеки живее така както си е избрал. Едни са затворници в собствените си палати и умират от страх за живота на децата си, други превиват гръб и изнемогват в мизерия. Търсете златната среда и махалото на живота ви да се люлее бавно и продължително.
  • 112 Чепа

    10 2 Отговор
    Какъв император е тоя кавал бе? Пишлемета от магурата
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Клмн

    2 2 Отговор
    Всички които го плюете заслужавате същата съдба .......ако В.И. беше оцелял още 5 години, и сега вие скъсани палячовци такива си връщате кредите с 3-5% процента лихва за целия период на договора, тогава щеше да е добър човек нали....
  • 115 Asd

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "какво ни занимавате":

    Наистина, от сума време медиите не спират да говорят за мутрите, все едно са били борци за свобода. Това ми прилича малко на говоренето за комунизма, колко било хубаво, а сега колко зле е.
  • 116 гнида

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ники":

    Праилно , щом пишеш "резпект" това ще са за тебе мъжките години ... Аз си мисля , че към 12-13 са мъжките години , когато разбираш , че си мъж способен да прави деца ! Ти що за ибрикси , да лакействаш на изгнили мутри , разплакали много майки ? Като те кефят мутренските години върви в Украйна , там за тебе ще е "резпертиращо" и "мъжко"
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ОБЩЕСТВЕН ВРАГ

    2 0 Отговор
    Къф Император е Тоя Мишок ???
  • 120 Boss

    1 2 Отговор
    А бе шматки половината не сте били родени а другата половина сте скачали от килими по тяхно време чувам бандити били пионки били от къде знаете бе . Бяха истински мъжкари и пичове не като вас дето в казарма не сте били и си правите коломаски
  • 121 Майка му

    0 0 Отговор
    Не че нещо, ама голям смях има тука
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 гощо

    1 0 Отговор
    Туриха спортисти като лица на някакви организации с надежда,че са по прости и ще слушат и изпълняват.Някой се Объркаха и ги премахнаха.Не виждам нищо кой знае какво.
  • 124 Гробаря

    0 0 Отговор
    Нека мрът,че ко же прав без работа