Last news in Fakti

5 Май, 2017 15:31 8 811 17

Откриха трупа на бизнесмен на дъното на язовир, бил вързан към акумулатор

  • труп-
  • бизнесмен-
  • стоян катунчев-
  • язовир
Откриха трупа на бизнесмен на дъното на язовир, бил вързан към акумулатор - 1

Водолази извадиха тялото на бизнесмен от Гоце Делчев от дъното на язовир край града след близо 3-часово издирване.

50-годишният Стоян Катунчев изчезнал с колата си вчера по обяд, съобщиха в. "Струма" и местният сайт "Топ преса".

След като не се прибрал вечерта, семейството му подало сигнал в полицията. Тази сутрин колата му била забелязана от случаен минувач при средния язовир край Гоце Делчев.

На място били изпратени водолази, които след близо 3-часово издирване, извадили от дъното на водоема тялото на бизнесмена. Около трупа бил завързан акумулаторът на автомобила.

Стоян Катунчев е един от най-известните предприемачи в Гоце Делчев. Бил първият, отглеждащ плантации с малини, а след това се занимавал и с търговия на едро на млечни продукти. Дълги години Катунчев бил и дистрибутор на известна хранителна верига. Семеен е и има три деца.

Напоследък обаче 50-годишният мъж бил угрижен заради финансови проблеми.

По неофициална информация, преди да изчезне вчера сутринта, Стоян Катунчев заявил на близките си, че не му се живее и ще се удави. Никой обаче не повярвал на думите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WTF

    41 2 Отговор
    Историята на Факти е смешна в часта си за самоубийството. В България бизнесмените не се самоубиват...сами. Човекът е имал 3 деца и е бил от най-големите бизнесмени в региона. Предлагам Факти да направят едно истинско журналистическо разследване...ако могат въобще или ако им се занимава. Това си е едно брутално убийство.

    Коментиран от #3, #16

  • 2 Mafiа

    13 1 Отговор
    Следващият е Николай Тошев от диенджи с две деца.
  • 3 ддд

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "WTF":

    чаи ся уточни бизнесмен
    тук е широко понятие
  • 4 Кирил Младенов

    19 0 Отговор
    И аз мисля, че е брутално убийство. Сигурно е, че не е от ром, щото няма да прежали акум. Лека му пръст на човека.
  • 5 681 БЪЛГАРИЯ

    11 10 Отговор
    Това е пример за останалите работодатели бизнесмени в България да си помислят добре за заплатите на Българският народ !
  • 6 Ми-ау! :)

    11 1 Отговор
    Пречел е човечецът - някому! Това - да си вържеш акумулатора на шията - иди-дойди... Ама и колата да бастсаш - при 3 деца...намирисва си направо на мафиотска вендета!
    Предприемчивите хора не се дават току-що. А и това - да седне като ученичка да се хвали преди това - ай стига бе!
    Хептен на глупаци ни направиха!
  • 7 АДВОКАТ

    11 0 Отговор
    Така е, правят целия народ на тъпаци. Това е поредното убийство, което ще мине за простолюдието като самоубийство. А причините са ясни- при самоубийство няма виновни, няма престъпление, няма нужда от скъпо разследване и дела. И най-важното- при самоубийство не важат никакви застраховки живот. А човека е имал банкови заеми, което означава, че няма как да е нямал застраховка живот. Сега ще му конфискуват всичко за да покрият заемите, а роднините му няма да получат нищо.
  • 8 случаен гражданин

    9 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По неофициална информация, преди да изчезне вчера сутринта, Стоян Катунчев заявил на близките си, че не му се живее и ще се удави. Никой обаче не повярвал на думите му. КОИ СА ТЕЗИ БЛИЗКИ???? НИКОЙ НЯМА ДА ПОТВЪРДИ ТОВА. ЛЪЖА И ИЗМАМА, СКАЛЪПЕНА КАТО ЗА ПРЕД ПРОСТОЛЮДИЕТО.
  • 9 КРАВАРЯ

    8 0 Отговор
    Ако е искал да се самоубие. щеше първо да застреля няколко от враговете си. Това е абсурд, напълно изключено да е истина.
  • 10 беден чиляк

    3 6 Отговор
    дано да са спасили поне акомолатора те сега са капсаловани и треба да стане пак да се ползува че пара струва еййй
  • 11 Дедо ви Кури

    1 5 Отговор
    е па толко ли е немало некой каманак да върже а е требало акумулятора да земе.......
  • 12 Kcaniba

    6 0 Отговор
    Мутрестан !!!
    Всички убийства - са самоубийства!!
  • 13 незнайко

    2 1 Отговор
    Бизнесмен с финансови проблеми. Звучи ми нелепо, на фона на това с което се е занимавал. Явно трите му деца са изяли доходите.
  • 14 самоубиха го

    3 1 Отговор
    в държавата на боко и бизнеса на цецо все по често ще има такива случай самоубили са го все пак тоя го намериха на 2 ден в плевен на местния бизнесмен йоско трупа му го няма вече две години
  • 15 МарияБългарка

    4 2 Отговор
    Не е лесно и безопасно да си бизнесмен в БългарияЗатова братя да живеем в мизерия,няма кой да ни завиди и да ни взе ме имането.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Max 33

    1 0 Отговор
    Поредното убийство което от МВР прикриват лека му пръст на Стоян той беше ловджия от класа ако е искал да се самоубие щеше да го направи когато си поиска още повече че имаше законен пистолет.за една спукана гума на колата викаше пътна помощ камо ли да свали акумулатора на колата да си го върже на врата и на всичкото отгоре да се удави заедно с колата Пълни глупости