Last news in Fakti

1 Декември, 2011 11:53 1 135 0

Дядо ограбен с детски пистолет

  • дядо-
  • ограбен-
  • пистолет

Преди това от дома му изчезнали 2800 лв.

Дядо ограбен с детски пистолет - 1
Снимка: БГНЕС

Възрастен мъж на 89 години е съобщил в полицията, че е бил ограбен от непознат младеж в къщата си в Ръжево Конаре, съобщиха от полицията в Пловдив.

Дядото  обяснил пред служителите, че около 20 часа в неделя млад мъж с качулка на главата го заплашил с детски пистолет и му взел 6 лева.

В хода на разследването той допълнил, че дни преди този инцидент от дома му са изчезнали 2800 лева. Той предполага, че извършителите са две момчета, които го посетили между 23  26 ноември. Двамата непознати се представили за братя от Ръжево Конаре.


По случая са заподозрени 17 годишно момче от старозагорското село Овощник и 15 годишен от село Ведраре. Работата продължават служители от РУП – Хисар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА