Last news in Fakti

15 Август, 2017 00:00 1 965 4

18-годишен преби с дървена сопа старец в дома му

  • побой-
  • 18-годишен-
  • росица
18-годишен преби с дървена сопа старец в дома му - 1

На 12 август е получено съобщение за пострадал 79-годишен мъж от с. Росица, обл. Добрич. Установено е, че около 02:30 часа, неизвестен извършител е влязъл в къщата на пострадалия и му е нанесъл побой с юмруци и използване на дървена сопа по тялото и главата.

Пострадалият е намерен окървавен в безпомощно състояние в жилището си. Незабавно е транспортиран и настанен в МБАЛ Добрич с диагноза счупена скула, счупени 4 броя ребра, наранявания в тилната област на главата, без опасност за живота.

Под ръководството на ГДНП незабавно са сформирани екипи от служители на ОД МВР Добрич и РУ МВР Генерал Тошево. От проведените ОИМ и ПСД е установен и задържан извършителя на деянието криминално проявения и осъждан С.С. (18 г.) от с. Росица, обл. Добрич.

При продължилите ПСД с извършителя на деянието е установено, че е влязъл в жилището на пострадали с цел да отнеме цигари и сума пари, като за целта е употребил сила и е причинил средна телесна повреда.

Материалите по случая са докладвани на ОП Добрич. С постановление на Окръжна прокуратура Добрич, на извършителя е взета мярка за задържане за срок от 72 часа.

Образувано е досъдебно производство по чл. 199, ал. 1, т.3 от НК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диктатурата на либералното ТО

    9 0 Отговор
    ,,Законът позволява предсрочно да бъдат освободени и убийци, изнасилвачи, вършили отвличания, грабежи и т.н." Вече съм привърженик на смъртното наказание.То вече и надежда не остана за оправяне на реда и закона,настана пълна анархия.Само спазване на закона и жестоки наказания за нарушителите.От парламента до ,,ромските" цига-ман-нски гета.Бог да пази България от всички изроди, плъзнали по земята Българска.
  • 2 Кан Кубрат

    7 0 Отговор
    Далит (циганин) ли е извършителят? Защото, ако е така, то това се прави умишлено. Всичко работи в посока на това, хората да напускат къщите си по селата и да се стичат в града, където да са на 100% зависими.
  • 3 Око боко

    2 0 Отговор
    20 години в тухларната
  • 4 ели

    0 0 Отговор
    "Световното зло " направи всичко възможно да има навсякъде хаос,безаконие разруха, така е в Африка така е Азия и накрая в Европа.Навсякъде в Европа (често пътувам) цари страх неизвестност , и безсилието на органите за сигурност.Само за 20 минути ми разбиха празореца на колата и откраднаха всичко .Помислих си, че това е случайност и за втори път не само че разбиха целия Camper но и го откраднах в Милано за около 45 минути. (ако някой мисля,че измисля мога да изпратя протоколите на Италианската полиция на италиански език) така, полицията е бесилна и безпомощна когато ги питах защо е така законите за съжеление били такива.става въпрос човешки права и европейски цености.