Last news in Fakti

27 Август, 2017 19:13 1 983 2

Среднощно преследване в Монтанско: Заловиха пиян шофьор

  • преследване-
  • пиян шофьор-
  • монтана
Среднощно преследване в Монтанско: Заловиха пиян шофьор - 1
Снимка: Архив

Среднощна гонка е имало тази нощ в Монтанско, съобщиха от полицията в областния град. Преследването е започнало от пожарната в село Гаврил Геново. Полицаи с патрулка от участъка в Георги Дамяново подали знак за спиране на движещ се с висока скорост Fiat.

Мъжът зад волана обаче не се подчинил и отпрашил, съобщава Булнюз. Ченгетата го преследвали със светлинен сигнал и пусната сирена и успели да го засекат на около 500 м в землището на селото.

Оказало се, че беглецът е 31- годишният К. М., който е изследван за алкохол. Дрегерът отчел 1.90 промила. Издаден му е талон за медицинско изследване, но той отказал да го получи.
На нарушителя на пътя са връчени 4 акта, иззети са и регистрационните номера на автомобила и шофьорската му книжка, като мъжът е бил задържан за 24 часа. Пияният шофьор ще бъде съден по бързата процедура, уточниха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман дизел

    7 0 Отговор
    Много е свалил летвата колегата в Монтанско варят най лютата ракия.Ако беше къркал повече щеше да стане безсмъртен.
  • 2 Българин

    10 0 Отговор
    Добра работа. Безспорно. Но знаете ли колко е годишният бюджет за издръжката на МВР, а на ДАНС, а на още две три сходни на тях служби?

    Е спрямо този огромен бюджет къде са арести на членовете организираната престъпност, на сводници, на наркотрафиканти, на приватизационни олигарси ощетили държавата и заграбили обществен ресурс, на подкупни магистрати, на корумпирани политици, на злоупотребяващи с пари и качество общинари и фирмаджии с обществени поръчки и мн.др. А?

    НЯМА!!!!!

    А то само един арест -СРЕДНОЩНО ПРЕСЛЕДВАНЕ - ТЕЖЪК СЛУЧАЙ и то на какво : на некъв пиян селски келеш и ОООоо- колко сме велики. ГЕРОИ! Моля?

    Срам.