Last news in Fakti

29 Август, 2017 17:01 5 107 12

Масов бой на цигани в Симеоновград, скочиха и на полицаи

  • бой-
  • цигани-
  • симеоновград
Масов бой на цигани в Симеоновград, скочиха и на полицаи - 1

Масов бой е избухнал снощи в Симеоновград. Мелето е започнало между четирима мъже на улица “Васил Левски”, съобщават от полицията.

Сбиването първоначално е било от едната страна на двама братя на 28 и 30 г., а от другата – мъже на 31 и 49 г. В боя са се включили още двайсет души, всички роднини.

На място веднага са изпратени полицаи и жандармеристи за потушаването на конфликта.

При намесата на полицаите, от братята са отправени обидни реплики и заплахи, а по-големият е ударил полицай с юмрук в лицето и е скъсал униформената му тениска.

Двамата братя са задържани до 24 часа. Съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство. Уведомена е Районната прокуратура в Харманли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AK47

    63 0 Отговор
    Мисля че два пълнителя и един багер(за заравянето после) щяха да свършат идеална работа, повече нямаше да се чуе нищо за тия братя, братчеди и т.н.

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Будалата

    42 3 Отговор
    А така. Та стане ли такава патардия първо отиват жандармерията с големите сопи. И бой, бой и пак бой. После отива полиция и линейка за парлама. А сега пиленца на батко я кажете кой виновен а? Аз не бе бате, той на мене един аз на него два и така сиганска ни работа. Пийнем малко рикия и на бой налитаме, нали сме гладни не можем много да носим на пиене. Та Тези само боя ги оправя .
  • 4 РОМ

    54 0 Отговор
    Не трябва да се пуска от ареста циганина ударил полицая.ПОЛИЦИЯТА трябва да бъде уважавана от Българския народ,за да бъде и народа уважаван от полицията.Нека с цялата тежест на закона този човек да бъде осъден,без значение към каква група попада.А не (ПРАВОСЪДИЕТО)да пусне циганина на свобода след като е ударил полицая в лицето,и после цяла България говори против циганите.
  • 5 Random

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "AK47":

    НЕ ТРОВИ ЗЕМЯТА БЕ.
    Да ги изгарят.
    И АК не е баш оръжието за тая работа.
    ПКП/ПКМ или някоя картечница 20+мм да е по-сигурно.
  • 6 Пазарен Либерализатор

    25 1 Отговор
    Глупости. Просто като стане патардия в циганската маала полицията може да се отзове по сигнала след 2-3 дни. Квото стане-такова, да не се пречи на естествения подбор.

    Коментиран от #12

  • 7 gnida

    15 0 Отговор
    Масов бой между цигани трябва да е да е заглавието ! А за нападнат полицай в цивилизованите държави знаете какво следва !
  • 8 ели

    14 3 Отговор
    Никога не съм чувал че някой ...при бай Тошо вдигнал ръка на милиционер или му скъсъл пагона.
  • 9 ели

    12 1 Отговор
    Направи го в Америка най-"Демократичната страна" не пагон едно движение и те растрелват като куче на място без съд без право на иск защото полицаите са винаги прави даже не подлежи на коментиране.
  • 10 Рамбо

    2 2 Отговор
    До #8 Ели
    Права си за Бай Тошово време обаче тогава НИЩО не се чуваше !
    Нямаше престъпления !
    Нямаше катастрофи !
    Дори природни бедствия нямаше !
    Защо ?
    Много просто - не го съобщаваха !!!
  • 11 Патриот

    1 0 Отговор
    Съксал тениска, ударил юмрук на полицай... за какви неща говорите.
    В старната на демокрацията ги застрелват аз едното нищо. Тук си играем на толерасти.
  • 12 Патриот

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Пазарен Либерализатор":

    пропуснах. ето малко линкче https://www.youtube.com/watch?v=wmQTfs3DyAM това е само при подозрение както много разбират.
    Има много под кодове fatal police shooting
    А пък ако за тези 2-3 дни поне ножове да ми докарат достатъчно.