Last news in Fakti

6 Септември, 2017 12:52 1 999 3

Глобяват солено радомирец за фалшив сигнал до 112

  • 112-
  • радомир-
  • глоба
Глобяват солено радомирец за фалшив сигнал до 112 - 1
Снимка: Shutterstock

С между 2000 и 5000 лева ще бъде глобен 26-годишен мъж от Радомир за подаване на фалшив сигнал до спешния тел. 112, съобщи в. "Труд".

В понеделник около 15,45 часа в РУ-Радомир е било съобщени за паднало дете от 4-я етаж на блок в радомирския квартал "Гърляница". Незабавно към мястото са насочени екипи на Ру Радомир и ФЦМП Радомир, които пристигайки на място установили, че обаждането не отговаря на истината.

След кратки разследване служителите на реда разкрили кой е автор на лъжливия сигнал и му съставили акт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    1 2 Отговор
    5000лв. глоба за радомирец е нищо. Все едно муха го е ущипала. Тука на седмица се правят по два пъти повече пари от търговия с боза (без подсладители, а с истинска захар).
  • 2 един

    2 0 Отговор
    не става ясно защо го е направил- пиян ли е бил?
  • 3 Бозаджия

    1 0 Отговор
    Като сте тръгнали да вадите кирливите ризи на радомирци, то защо не напишете и една статия за незаконните сервизи на кварталните пишман майстори в Радомир? Примерно отидете на ул. Рилска, за да се възползвате от услугите на Бучавио, който да ви сложи чип тунинг на колата. Отидете при Кире жичкаджията, който също до преди година работеше на ул. Рилска и я задръстваше с коли на клиенти. Сега го търсете в кв. Върба. В кв. Върба може да си намерите и тенекиджии. Отидете при Роско, за да ви пребоядиса колата некачествено. При него е много натоварено и за това колите на клиентите му си чакат ред, прилежно паркирани в тревните площи на градския парк. Там някъде в района и още един бояджия се вихреше. Отидете при Евгенюшка, срещу ОУ Смирненски, за да ви сложи незаконна газова уредба, която да гръмне, докато си палите цигарата, след което може да ви дават в Господарите на ефира. По Пчелиснкия квартал също е пълно с подобни образи, от които нито един не предоставя касова бележка за услугите, които извършват.