12 Септември, 2017 08:44 1 078 0

Оставиха в ареста изнасилвач на старица

  • андрей иванов-
  • изнасилване-
  • старица

Окръжен съд - Добрич остави в ареста 38-годишния Андрей Иванов, разследван за изнасилване на възрастна жена през май тази година. Тогава в добричкото село Лясково на два пъти е изнасилил старицата, като използвал срещу жертвата сила и заплашване, съобщава "Монитор".

Мъжът има дете, което ще тръгне първи клас. Осъждан е за кражба.

Според съдебния състав семейното положение на обвиняемия и фактът, че той следва да се грижи за малолетен, не са обстоятелства, които са му попречили да извърши процесното посегателство, нито са годни да осуетят възможността да се укрие или извърши друго престъпление. Решението на съда е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА