6 Октомври, 2017 13:09 3 002 10

Двама нападнаха и биха полицай

  • побой-
  • полицай-
  • пазарджик

Двама мъже са задържани в полицията в Пазарджик, след като нападнали и били полицай, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 4 ч. в четвъртък. Полицейски автопатрул извършвал проверки на автомобили в централната част на Пазарджик, когато към униформените се приближили 53-годишния Михаил М. и 27-годишния Николай К.

Двамата мъже започнали да се заяждат с полицаите, да ги обиждат и приканват да преустановят работата си. Това накарало единият от служителите на МВР да поискал документите им за самоличност.

Вместо да се подчинят на разпореждането мъжете започнали да псуват и ругаят, след което нападнали и нанесли множество удари в тялото на полицая. Незабавно на мястото пристигнали допълнителни полицейски екипи, които задържали нападателите. На пострадалия полицейски служител е оказана медицинска помощ. Той е с видими наранявания, синини и охлузвания по тялото.

След намесата и на други полицейски екипи двамата биячи били задържани и отведени в районното управление с белезници. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нормален човек

    33 5 Отговор
    Кога ще разрешат на полицаите използват служебното си оръжие, за да се защитят?
    До кога ще продължава побоя над полицаи?
    Тези служители, да се бият ли ходят на работа или да въдворяват ред, аз не виждам, кой нормален човек ще ходи с желание на работа, ако всеки може да го пребие, за това, че си изпълнява служебните задължения!?
    И всичко това за 600-700 лв?
    Кви изтребители, кви 5 лева, ние нямаме полиция, тръгнали сме да пази небесата? От кой ще ги пазим, като не можем да опазим полицаите???????????????????????
    До кога ще се дискутират разни маловажни проблеми, а няма да се обръща внимание на важните ежедневни проблеми, които продължават твърде дълго, само празни приказки и никакви резултати. Кучета ядат хора, цигани бият полицаи, има ли държава въобще?

    Коментиран от #3

  • 2 НАТО ВЕЦ

    26 3 Отговор
    С тая "демокрация", до там я докарахме. Безнаказано да се посяга на "служебно лице".
    Ако съм на полицаите, ще им скъсам г*за от "снемане на обяснения".
  • 3 Полицай

    12 8 Отговор

    До коментар #1 от "нормален човек":

    Когато се научат че,служебното оръжие е,за самозащита!
    И когато прочетат инструктажа,при какви ситуации се използва

    Коментиран от #4

  • 4 бббббб

    15 3 Отговор

    До коментар #3 от "Полицай":

    В закона на МВР и НК ясно е упоменато кога и как се използва оръжие. В случая полицаите по закон трябва да отговорят със физическа сила с полицейски палки и белезници ,но не с оръжие. Иначе ще ги осъдят за превишаване на правомощия и закон.Инструктажите не нареждат на полицаите да ползват оръжие ,а да се съобразяват със закона в такива ситуации.Това,че са ги набили е продукт на некачествените реформи ,които се правят постоянно от политиците . Политическата обвързаност на началниците им и страхът да не бъдат съдени или уволнени служителите ,ако действат адекватно и правилно. Защото никой няма да ги защити,а медиите с гражданите ще ги оплюят .А, извършителите не само ,че няма да бъдат осъдени,а дори ще осъдят полицаите. Защото държавата не стои зад тях и действията им.

    Коментиран от #9

  • 5 ТОДОР СТОЯНОВ

    8 2 Отговор
    ТЕ ЧЕНГЕТАТА В ПАЗАРДЖИК СА КАТО СРЪБСКИ ПАРТИЗАНИ...РАЗПАСАНИ, БЕЗ ЗНАЧКИ, БЕЗ ШАПКИ, КАРАТ БЕЗ ВКЛЮЧЕНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ, НЕ ДАВАТ МИГАЧ, СТОЯТ И ВЪРТЯТ ПАЛКИТЕ КАТО АНСАМБЪЛА НА НЕШКА РОБЕВА!
    ЕТО ГИ:https://www.youtube.com/watch?v=eeLysi7wkFg&t=8s
  • 6 кирил

    2 0 Отговор
    Журналисти все говорят за война по пътищата, време е да започне.
  • 7 нина

    1 1 Отговор
    пълна лъжа
  • 8 Стига права и свободи,има и задължения!!

    2 2 Отговор
    Има ли в България един истински полицаи ?Който да вкара в пътя наглите бандити(цигани, наркопласьори,изнасилвачи и всякаква долна паплач,за която е виновна корумпираната ни съдебна система)Вече мисля че няма,сигурно всички са запленени от реклами на сигурна защита с крилца....
  • 9 Васил Кунчев

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "бббббб":

    Много си прост с това тълкуване на НК. Кой ти каза, че не може да изполва оръжие. Може ако прецени, че онзи цели да го убие. Тогава отнемайки живота му, спасява своя. Но ако целта му е да го ступа, убийството не съответства на действията на нападателя. Дай по твоята маймунска логика полицаите да ходят с брадви на кръста и моторни резачки през рамо... Писнало ми е да чета глупости от тъпаци, които без да познават законите съдят на посоки. Друг е въпроса с неприкосвеността на полицая. Ако в САЩ тръгнеш да приближаваш полицай под дистанция от един размах, той вече е насочил пистолета си директно в главата ти. А тук либерастите ще кажат, че полицаят е показал пистолета си на ПОТЪРПЕВШИЯ, с което му е причинил неизлечим панически стрес, с посттравматични последици..., за което полицаят ще бъде дисциплинарно наказан с последно предупреждение, ще трябва публично да се надупи на потърпевшия с брадвата и да го подкани да излекува част от своите емоционални изкривявания....
  • 10 Патриот

    4 0 Отговор
    А що не пишете, че "мъжете" са тъмнозелени?