7 Октомври, 2017 19:31 6 050 16

Цигански фамилии се млатиха за 12-годишна булка, пратиха девойчето в болница

  • побой-
  • цигани-
  • булка-
  • айтос

Люта циганска вражда, в стил Монтеки и Капулети избухна в Айтос преди няколко вечери, съобщи Burgas24.bg.

Две фамилии се млатиха здраво за 12-годишна булка, която в края на случката се озова в болница. За случая сигнализира младият айтозлия Милен Георгиев, който се е намесил навреме и е предотвратил по-сериозни кръвопролития.

Публикуваме разказа му без редакторска намеса.

"Тя е малка, но вече знае... как се става булка в ромските среди! Детето е на 12 години и според циганските традиции е вече узряло за репродукция, което беше и поводът за ромската разпра, в центъра на града около 21:00.

Кандидат-женихът и още десетина негови съмишленици решили да откраднат момичето, предназначено за разплод, срещат яростния отпор на отсрещната фамилия. Стълкновението е налице и бързо прераства в люта битка. В мелето някой удари циганската Лолита и тя се строполи на земята. Крехкото телце лежеше неподвижно на тротоара, докато мъжкото съсловие от каламбура се биеше ожесточено, спорейки, чия вече собственост е "стоката за възпроизвеждане".

Майката на момичето (на 26 години) се надвеси над безжизненото й тяло и се разкрещя неистово на неразбираем за мен език. Със светкавична реакция (моята и на спътника ми), качихме припадналата и майка й в колата и докато спорещите страни се окопитят, отпрашихме за бърза помощ. На път за медицинското заведение, родителката ми обясняваше какъв е генезисът на "събитието".

"Мъжът му", "синът му", "главата му", "езикът му" , беше единственото, което разбрах. Явно полиглотските ми способности се оказаха твърде недостатъчни. Славосъчетанията й постепенно преливаха в диалектен континуум и в главата ми се настани трайна неразбория.

Циганският сапунен сериал бе с щастлив край, но не такъв бе и за автомобила ми. Когато се прибрах установих, че задният ми десен калник бе хлътнал осезаемо... малка компенсация за гражданската ми и човешка позиция!", разказва цветущо Милен Георгиев във фейсбук групата Айтос Нюз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поми Рисъл

    54 3 Отговор
    Щото тая 12-годишната, сигурно е обучена в Игнатиево (Варненско) от най-добрите в занаята и от проституция и джебчийство ще ги направи милионери - затова се трепят! Ако краде и проституира 20 години на 32 всеки от фамилията ще е с къща, кола и бизнес!!!

    Коментиран от #15

  • 2 Георги Колев

    29 0 Отговор
    То никога няма да спре
  • 3 Пазарен Либерализатор

    38 0 Отговор
    Булята деФствена ли е или вече са и разковали кочината? Защо спирате естествения подбор, по болници ще ги кара...
  • 4 ИЦО

    29 2 Отговор
    Кандидат-женихът и още десетина негови съмишленици решили да откраднат момичето, предназначено за РАЗПЛОД, срещат яростния отпор на отсрещната фамилия
    П.П.Добре нахранено животно за разплод мисли,а сметката вие я плащате тъпаци!
  • 5 ГОСТ

    18 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: оказаха твърде недостатъчни
    защото нямаш много на горния етаж
    кои не би стоял да гледа с бира в ръка
    докато се избият?
    но заради такива толерасти като тоя
    ще теглим
  • 6 me be re

    19 3 Отговор
    Депотатите - мутри заплашват журналистите, булките ни малотетни ми това е държавата ни в момента ...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някой

    23 1 Отговор
    Крайно време е дебелуочите управници да криминализират ражданията под 18г.и да се спрът всякакви помощи след второ дете,но май вече е късно.
  • 9 Fuck Bulgaria

    6 2 Отговор
    Оле божке.
  • 10 Uflaf

    11 0 Отговор
    Бащата на момиченцето е поискал срещу идващата зима повече от уговорените 10 хил. лв и е объркал бизнесплановете на родовете. Не от алчност. Те не са крадливи и алчни . Просто един сиган с "Ягуар ФХ" от Варненско село ,съветник в община му е предложил повече за да я изкара на вън да поработи за него. Няма да е първата.
  • 11 Руснака

    29 2 Отговор
    Скопяване!!! Това е единственото решение! Да си доизживеят но да не се размножават тези гниди, паразити, паплач! Скопяване!

    Коментиран от #12

  • 12 Руснака

    20 0 Отговор

    До коментар #11 от "Руснака":

    Ти с минусчето - при м...лите щом не си съгласен.
  • 13 ХОР идиоти

    12 0 Отговор
    Този конвейер трябва да се спре ,не може на 12 да си майка, на 26 баба,а на 36 прабаба.То може,но защо на наш гръб. Тези хора не са животни,някой трябва да им обясни,не е здравословно..и опасно за една държава да има толкова тъпи хора на едно място...
  • 14 Дикембе Мутомбо

    5 0 Отговор
    Добре де, не може ли "държавата", която толкова плюем да направи програма и дава по 5000лв за вазектомия на сиган до 20г и с по 1000лв надолу за всеки 10 години повече във възрастта?

    Също и за булка като гореспоменатата.

    Няма ли да ни излезе по-евтино?

    Казвам ви, ако някой това го обещае в предизборната си програма веднага гласувам за него. Дори да знам, че няма да го направи, само да го обещае. Надеждата умира последна...
  • 15 Доко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Поми Рисъл":

    -3 от 3 броя ромчанлии :)
  • 16 Факт

    0 0 Отговор
    няма ли как да се затапи тази детска свинщина, най вече има ли правосъдие за тези изроди ,където продават децата си на педафили...