Last news in Fakti

16 Октомври, 2017 13:07 2 039 0

Арестуваха криминално проявен в Бургас, разбивал коли наред

  • иван аладжов-
  • бургас-
  • кражби

27-годишният Иван Аладжов обрал редица автомобили и апартаменти през последните месеци

Арестуваха криминално проявен в Бургас, разбивал коли наред - 1

Бургаската полиция закопча криминално проявения и осъждан Иван Аладжов, който е заподозрян за серия от кражби от коли и апартаменти в града, разкри "Флагман". Разследващите установили, че 27-годишният мъж от Братово е задигнал товарен автомобил Fiat Fiorino от центъра преди седмица.

Престъпленията на Аладжов обаче датирали още от средата на март, когато разбил в „Славейков” паркирана Dacia Sandero. Бандитът задигнал от купето на автомобила акумулатор и маркови очила.
В края на август Иван ударил таксиметров автомобил, отново Dacia, който бил паркиран пред бл. 80 в жк „Меден рудник”. Оттам задигнал 40 лв. на монети и мобилен телефон.

Собственик на BMW пък изгорял със скъпи инструменти, които били в багажника на колата. Последвали набези и в жк „Братя Миладинови”. Там Иван разбил две таксита - Dacia Logan и Opel Zafira. Явно обаче в тях не открил нищо ценно и жълтите коли осъмнали само с потрошени стъкла.

Разследващите установили още, че за по-малко от седмица – от 29 септември до 6 октомври Иван успял да атакува и още два автомобила Dacia и един апартамент. От колите е задигната техника и дребна сума.

Собственикът на апартамент в бл. 25 в жк „Изгрев” обаче се простил с газов пистолет „Екол” с 6 патрона към него, лаптоп, таблет, сгъваем нож, телескопична палка и винтовер. Откраднатите вещи са намерени иззети от полицаите.

Разследването по цялостната престъпна дейност на 27-годишния Иван продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА