Last news in Fakti

18 Октомври, 2017 17:56 2 430 9

Бургаските власти погнаха проституиращите травестити в града

  • травестити-
  • проституция-
  • проститутка-
  • бургас-
  • транспортна болница

Разпоредена е проверка за проституиращи лица в района на Транспортната болница в града

Бургаските власти погнаха проституиращите травестити в града - 1

Бургаската районна прокуратура се захвана с проституиращите травестити и циганки в района срещу Транспортната болница в града. В градинката от много време се предлагат всякакъв тип сексуални услуги, включително и за извратени лица, задоволяващи нагона си с травестити.

Прокуратурата се самосезира по полицейски доклад и по журналистически материали, които касаят системно извършвани престъпления от страна на проституиращи лица от мъжки и женски пол на територията на детска площадка срещу ТДКЦ – Бургас (Транспортна болница) и в района около нея.

В прокуратурата вече е заведена преписка и е определен наблюдаващ прокурор по нея. Той е разпоредил проверка с оглед данни за евентуално осъществени състави на престъпления по чл.325 (хулиганство) и чл. 329 (пълнолетно и безработно лице, което получава не трудови доходи по непозволен или неморален начин) от НК.

Осъществяването на проверката е възложено на служители от ОД на МВР –Бургас. Те трябва да извършат необходимите действия в срок от 30 дни, след което събраните материали и доказателства трябва да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор, който да предприеме последващи действия съобразно закона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо Говнарев Говньо

    10 4 Отговор
    Бургаските власти са антидемократични, антиевропейски и противоконституционни! Това да не им е Анадола! Люстрация и линч! Къде е ДЕМОКРАЦИЯТА, Толерантността, Европейските ценности? Трябва да се съзира Европейският съд и пе.....те да бъдат компенсирани!

    Коментиран от #9

  • 2 Гост

    15 0 Отговор
    т.е от едната страна на болницата хващат болест Х и бегом до болницата за изследвания?
    Т'ва е спонсорирано от лечебното заведение, набират клиенти!
  • 3 Azis

    4 3 Отговор
    Протустурваме :)
  • 4 Azis

    4 3 Отговор
    Протустурваме :)
  • 5 qqqqq

    12 5 Отговор
    За жени може а за мъже не може. Това е дискриминация и нарушаване на Европейските ценности.
  • 6 Слендърмен

    11 0 Отговор
    Добре, че ги погнаха тези извратеняци! Това е ненормално и гнусно(което травеститите правят)!
  • 7 Пенислав

    7 0 Отговор
    Сега трябва да се раздуха еидн "травестит-гейт" да кажат,че на някой депутат брат му му е сестра да го е.....
  • 8 БРАВО

    3 0 Отговор
    Чудесна новина и добро начало !!!
    Дано после "погнат" и проституиращите министри, депутати, милиционери, съдии, дипломати и всякаква друга подобна мръсна сган!!!
  • 9 goni

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ганьо Говнарев Говньо":

    БХК ще задейства нещата! Ще "хвърчат глави"! Посягат на най-голямата демократична ценност!:) Може да бъдете сигурни че Соросоидите са направили каквото трябва! Очаквайте оставки в Бургаското МВР и прокуратура!