Last news in Fakti

13 Ноември, 2017 08:54 1 872 2

Издирван мъж открит дрогиран край Хасково

  • издирван-
  • минерални бани-
  • хасково

По тялото му има и повърхностни наранявания

Мъж в безпомощно състояние е открит край известен хотел в хасковските Минерални бани. Пристигналите на място полицаи установили, че мъжът е неадекватен, бил е и дрогиран.

По тялото му имало и повърхностни наранявания, но на този етап не е ясно от какво са получени.

Мъжът е от смолянско село, но е търсен от полицията в Кърджали във връзка с инцидент. По непотвърдена информация той трябвало да свидетелства за сбиване, в което не е участвал. Изясняването на случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mедик

    3 2 Отговор
    Закърших ме го,недай си Боже сляпо да прогледне,щом и селянчетата се дрогират вече.Л..ньовците от градовете са ясни,ама и тези по селата ли почнаха?
  • 2 Патриот

    1 0 Отговор
    По-скоро виновниците за сбиването, на което е бил свидетел са го дрогирали против волята му с цел да изкаран неадекватен на последавщ разпит/дело и т.н.
    Това говори много за безнаказаността на престъпниците у нас и нежеланието на държавата да се бори с нея.