Пожар унищожи три коли в Русе

Публикувана: 13 Ноември, 2017 16:04
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 947

Пожар унищожи три автомобила в Русе, а други три коли са получили леки щети от пламъците. Това съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Сигнал за инцидента е подаден малко преди 3,30 часа тази нощ. Колите били паркирани една до друга пред блок "Пелистер" на ул. "Родопи".

Веднага на място пристигнал екип на противопожарната служба, който в продължение на близо час гасил огъня.

Унищожени са три автомобила. Има леки щети и по още три коли. Причината за пожара се изяснява. Извършен е оглед от дежурна оперативна група на полицията, образувано е досъдебно производство.

69-годишният Димитър Димов - собственик на един от унищожените автомобили, обясни, че видял през прозореца на апартамента си пожара и веднага слязъл пред блока.

По думите му огънят тръгнал от автомобил, паркиран до неговия. Според мъжа пожарът може и да е умишлен. Димов разказа, че една от горящите коли била с газова уредба, но за щастие не успяла да гръмне.

Друг автомобил получил само леки щети, тъй като собственикът му успял да го измести навреме.

Русе / БългарияЛовци на бисери
Бойко Борисов
Премиерът акцентира върху значението на гражданското съзнание по време на церемония по награждаване на „Достойните българи“, провела се в НДК.
Призовавам да се обяви война на „джигитите“ по пътищата. Като ги видиш – алармирай! Ще се сърди майка му след това, че си извикал полиция, но ще спасиш живота му."

Още бисери