Last news in Fakti

27 Декември, 2017 14:22 1 704 2

Мъж запали балите на съседката си във врачанско село

  • бали-
  • сено-
  • враца

Проведено е бързо разследване и е установен и задържан извършителят на престъплението

​Мъж запали балите на съседката си във врачанско село Млад мъж е запалил селскостопанска постройка, в която се съхранявали бали сено във врачанското село Ослен Криводол, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Вчера в 11.18 часа в полицията е получено съобщение от местната жителка X. Д. Д., която е заявила, че е възникнал пожар в селскостопанската постройка в двора й. Местопроизшествието е посетено от дежурна група на районното управление в Мездра, като е извършен оглед на местопроизшествие, при който е установено, че част от селскостопанската постройка е изгоряла заедно с намиращите се в нея 75 бр. бали сено. Служители на РСПБЗН-Мездра загасили възникналия пожар.

Проведено е бързо разследване и е установен и задържан извършителят на престъплението - 29-годишният 3. К. X. от същото село. Мъжът е криминално проявен и осъждан. Той е бил разпитан и е признал за извършеното от него деяние.

По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антиторлак

    0 0 Отговор
    Торлаците в акция.
  • 2 sdsda

    0 0 Отговор
    Така ли му викат вече на акта...