16 Януари, 2018 11:38 5 422 5

Пияни гамени потрошили 12 автомобила в Пловдив

  • пловдив-
  • южен-
  • гамени-
  • хулиганство

Двете момчета, на 16 и 17 години, вилняли из район "Южен"

Пияни гамени потрошили 12 автомобила в Пловдив - 1
Снимка: Facebook

Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняеми 17-годишния А. Д. и 16-годишния К. Б. за унищожаване и повреждане на чуждо имущество. На 14 януари непълнолетните тийнейджъри се напили, след което потрошили страничните стъкла и огледала на 12 автомобила в район "Южен".

Двамата хулигани откраднали и чанта от един от автомобилите. Същия ден те били задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. До момента двамата не са осъждани.

Спрямо тях се води разследване и за умишлен палеж на сергии от пазар в район "Южен", като по случая са назначени пожаротехническа и оценителна експертизи. До момента е установено, че търговските обекти изгорели, след като двамата запалили със запалка найлони, с които били покрити. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MasterBoy

    47 0 Отговор
    Радвам се че са заловени, но бих предпочел заглавието "12 собственици на автомобили пребили пияни гамени".
  • 2 Темида

    33 0 Отговор
    Сега ще има споразумение понеже не са осъждани. Пробация за 5 месеца, без затвор или глоби. те ще видят, че наказания няма за действията им и ще вдигнат летвата. Първо обирче в апартамента на някой, после побойче едно убииство и всеки пъ няма да има наказание. Така умира България не е заради лифта в Банско, а заради ТОТАЛНАТА БЕЗНАКАЗАНОСТ, но срещу съда протести няма има само за лифта......Прост народ. Дано изчезне по-бързо.
  • 3 JEEP

    16 0 Отговор
    И година да им дадат ще е условно.
    Виж 6 месеца в тухларната ще значат много повече!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДДД

    6 0 Отговор
    АД да не е абдул някои си?
    КБ да не някои кемал едикакъв си?
    по 20 камшика и ги пускаите
    или само предупреждение?