Last news in Fakti

1 Февруари, 2018 13:24, обновена 1 Февруари, 2018 13:32 3 748 2

Кметът на Симитли пребил шеф в Пирин (Благоевград)!?

  • кмет-
  • симитли-
  • апостол апостолов-
  • велислав елезов-
  • пирин благоевград

Велислав Елезов сподели, че е завел жалба срещу "нещото" Апостол Апостолов

Кметът на Симитли пребил шеф в Пирин (Благоевград)!? - 1
Апостол Апостолов, снимка: pirinsko.com

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов е нанесъл побой на пресаташето и административен директор на ОФК Пирин (Благоевград) - Велислав Елезов. Това твърди самият Елезов в интернет. Според него скандалът се е разиграл вчера на мачa Септември (Симитли) - Ботев (Ихтиман) (1:0) в село Крупник. Пострадалият съобщи, че вече е входирал жалба в полицията.

Ето и изявлението му, публикувано без редакторска намеса:

"Току-що входирах в полицията жалба срещу нещото Апостол Апостолов – кмет на община Симитли. Вчера, по време на футболен мач на селския стадион в Крупник, ми бе нанесен побой от това. То бе видимо неадекватно и неконтролируемо. То ме нападна в гръб със зверски шут, а след това ми нанесе и удари по главата. То ми счупи и двата лични телефона, като с единия точно в този момент водех разговор със съпругата си. На деянието му бяха свидетели десетки хора, като никой не понечи да възпре нещото. То ме заплаши с половите си органи, заплаши ми още с изпочупване на мои органи. То ме е заплашвало друг път, но никога не било така озверяло и неконтролируемо. То няма причина, защото не го познавам лично, тъй като аз се познавам само с хора и личности. То вече излъга, че не е извършило и присъствало на въпросната агресия и посегателство върху личността му. За разлика от него – аз съм личност. И като такава ще преследвам с човешки средства това нещо до дупка. Ще търся справедливост."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бъде смърт

    22 1 Отговор
    Всички след 1989 заемали ръководни и второстепенни постове като се започне от общинари кметове във всички населени места депутати министри президенти всички със сегашните на бесилото заедно със семеиствата им
  • 2 Azazel

    11 0 Отговор
    Да не забравяме, че, както неотдавна каза един врял и кипял в делата на общината и в обществените поръчки на национално ниво индивид, кметът на Симитли е е*** Бойко Борисов, та някакво пресаташе ли няма да го отнесе... :)