Last news in Fakti

8 Февруари, 2018 09:55 2 328 2

Мъже обраха магазин в Горна Митрополия (ВИДЕО)

  • горна митрополия-
  • обир-
  • разследване

Собственикът разчита на лично разследване

Собственик на магазин в Горна Митрополия е видял кадри от охранителна си камера, на които се вижда как двама души крадат цигари.

„Разчитам на лично разследване. След като публикувах кадрите във фейсбук, достатъчно хора са свързаха с мен. Дори едно момче си е направило труда и е успяло да „изчисти маската” на един от крадците и се вижда част от лицето му”, разказа пред Нова тв собственикът на магазина Тихомир Тодоров.

"Моята информация е, че в рамките на 3 месеца в околията има над 80 кражби от магазини", съобщи той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чакащия в колата

    0 6 Отговор
    Дано не ги хванат :)
  • 2 МВР

    1 0 Отговор
    отваряме статистиката на МВР и се отчита че там няма ни едно престъпление открито и само 2 регистрирани, тоя за какви 80 лъже най най нагло за да ни разваля стъкмистиката???
    то ще излезе че трябва да работи цяла една структура? същата с най-голям бюджет?