Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 11:50 2 915 5

Избиха зъбите на ученик пред дискотека

  • дискотека-
  • монтана-
  • бой

Инцидентът е станал в Монтана

Истински екшън се е разиграл посред нощ в събота в Монтана, съобщи "Булнюз". Непълнолетно момче е било зверски пребито пред дискотека „Клеопатра“.

Мелето е станало малко преди 5 часа. Група подпийнали младежи се скарали на финала на купона и излезли да разчистят сметките си навън. Отнесъл го 16-годишният И.И. Той бил нападнат от по-голям от него младеж, който започнал зверски да го налага на стълбите пред хитовото заведение, та чак до магазина за сувенири наблизо.

След среднощната свада хлапакът е с два избити предни зъба. Той е прегледан и травмите му са описани от съдебен лекар.

Полицията незабавно предприела разследване по случая. След като разпитали свидетели на боя, униформените прибрали няколко заподозрени и извикали очевидците да разпознаят извършителя. От показанията им станало ясно, че побойникът е 25-годишният Д.И. от Монтана.

Младият мъж е задържан в ареста за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    18 1 Отговор
    Защо не си е утях в 5 часа след като е на 16?
  • 2 Диско99

    8 1 Отговор
    Само веднъж съм влизал в дискотека - и аз на 16, и то селска и то с придружител и не съм си отварял устата пред други хора. Винаги съм знаел, че не е мястото за мен. Ама нейсе, дай да идем да се правим на мъже...
  • 3 Салама Алеко

    10 0 Отговор
    Проблема е че новото поколение не изпитва никакво уважение към ближния, бият учителите, родителите задъхани в ежедневието не могат да усетят изкривяването в децата си, и условните присъди валят една след друга! Чувството за безнаказаност е на всякъде! Сега бияча ще се признае за виновен, 2 години условно, и след 1 година че четем за новите му подвизи! Спречкали се в дискотека и го е осакатил, сега ще научим че не му е за първи път! А да видим!
  • 4 Язе

    4 0 Отговор
    Хитово заведение беше преди 12-15години.
  • 5 The TRAPPER

    6 0 Отговор
    Ако хвана сина си в 5 часа в дискотека лично аз ще му разбия зъбите.