9 Март, 2018 10:02 12 341 3

Потрошиха от бой Цецо Батмана

  • цветан господинов-
  • батмана-
  • побой

До този момент нападателите на Господинов не са заловени

Затворникът Цветан Господинов - Батмана е бил пребит преди два дни и настанен в болница с натрошени крайници, съобщи "Трафикнюз".

Цецо Батмана е бил причакан от засада пред дома си и жестоко бит. Нападателите са били трима мъже. Той е със счупен нос, фрактури на горните крайници и други травми. Нападението е извършено, докато Батмана е на свобода, тъй като присъдата му е прекъсната по семейни причини.

Името на Батмана излезе в публичното пространство след арестите за палежите на колите на шефа на затвора Божил Иванов и коменданта на затвора Стефан Георгиев. В началото на декември след акция на Криминална полиция бяха арестувани Цветелин Кюркчиев - Тъпото, Александър Господинов - Доктора и Илиян Сарийски - Жабата.

Тогава единствен Тъпото призна вината си и заяви, че е бил е разказал, че е бил заплашен, страхувал се за живота си и затова се съгласил да извърши палежите на автомобилите на Иванов и коменданта на затвора Стефан Георгиев.

Макар, че са привлечени като обвиняеми като подбудители, нито Доктора, нито Жабата са имали личен конфликт с началника на затвора. Една от версиите, които се коментираха след арестите, бе че двамата са имали връзка с ВИП затворника Атанас Червенков - Райфъла. Данни за подобна връзка по време на съдебните заседания за мерките за неотклонение не бяха изнесени.

Александър Господинов - Доктора и Илиян Сарийски - Жабата категорично твърдят , че са невинни и нямат нищо общо с двете престъпления. В съда Жабата заяви, че всички са натопени от затворника Цветан Господинов, който е дал показания, че са се срещали преди палежа. "Той ме заплашва непрекъснато. Грижа се за бившата му приятелка и детето й и той е бесен на това. Непрекъснато й звъни и я тормози" разказа Сарийски.

Цветан Господинов и Илиян Сарийски се познавали преди Батмана да влезе в затвора. През времето докато са били приятели, Цецо е живял с момиче на име Малина в "Тракия".

След като обаче Батмана е прибран зад решетките, Жабата често навестявал самотното момиче. Грижел се за нея, както и за 13-годишната й дъщеря. Това обаче не се понравило на Батмана и на 1-ви декември пред съдия разказал, че Жабата, Тъпото и Доктора са се срещали, за да организират палежа.

В съда Сарийски се закле, че с гаджето на Батмана са нямали никакви интимни взаимоотношения. Според него нарочно е бил набеден от ревнивия затворник.

По думите на Жабата, Цецо не спирал да звъни както на него, така и на Малина. Батмана ги заплашвал и обиждал. Заканил се да пусне голи снимки на жената и на 13-годишната й дъщеря в социалните мрежи.

„Тоя боклук ни натопи. Аз никога не бих вдигнал ръка срещу Стефчо или началника. Признавам, че съм лежал не малко време, но само хубаво съм видял от тези хора. Имах награди, отпуски”, разказа в съдебната зала Жабата, определяйки Батмана като "кошаревски свидетел".

До този момент нападателите на Господинов не са заловени. Няма информация дали побоят е свързан с показанията, дадени от него по делото за палежите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганьо

    83 2 Отговор
    Мисля,че е излишно да ни занимавате точно с това. Абсолютно кокошкарски работи. При толкова много новини.... точно тази глупост....къде е главният редактор!!???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванов

    8 13 Отговор
    Що бе, Манганьо? Много поучителна статия. Утре можеш да цъфнеш в някой зандан, поне ще си психически подготвен.