Last news in Fakti

22 Март, 2018 11:14 1 205 2

11 месеца затвор за бой над медик и уриниране на пода в болница

  • затвор-
  • грък-
  • медик

Хараламбос Г. оказал съпротива срещу орган на властта

Районна прокуратура - Петрич е привела в изпълнение ефективна присъда на Хараламбос Г., гражданин на Гърция, за извършени от него престъпления – хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда.

Той се е признал за виновен за това, че на 28 ноември 2017 г. в отделението по „Анестезиология и интензивно лечение“ при МБАЛ „Югозападна“ ООД в Петрич, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

Мъжът нанесъл побой върху медицински лица - сестра и лекари, отправял обидни думи, уринирал по пода. В пристъп на агресия той ударил медицинската сестра по главата и й причинил охлузвания на дясната ръка. Пострадалият лекар анестезиолог бил с хематом и отток на дясната ръка.

Освен това Хараламбос Г. оказал съпротива срещу орган на властта, като се опитвал да удари полицейски инспектор от „Охранителна полиция“ при РУ – Петрич. За извършените престъпни деяния на Хараламбос Г. е наложено едно общо наказание в размер на единадесет месеца „Лишаване от свобода“ при „общ“ режим на изтърпяване.

Определението на съда има характер на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудно

    13 0 Отговор
    Много добре - заслужил си го е. А какво правим с мангустите, които също бият медици? От тези паразити колко вкарахте в затвора? Това си е чиста дискриминация.
  • 2 месара

    4 0 Отговор
    смешна присъда! това ако го направи някой в гърция, ше му се стъжни живота.