Last news in Fakti

26 Март, 2018 13:40 19 700 3

Ето къде са крили дрогата задържаните софиянци (СНИМКИ)

  • хероин-
  • кухини-
  • митничари

Автомобилът бил отклонен за допълнителна проверка

Ето къде са крили дрогата задържаните софиянци (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

В кухини зад задните седалки са били открити 12-е пакета хероин, за които бяха задържани на ГКПП-Видин в края на миналата седмица двама софиянци – на 26 и 24 години.

При извършване на физически оглед на колата от българските и румънските гранични власти, заедно с митничари от Териториално митническо управление-Лом, възникнало съмнение за съдържанието на фабричните кухини.

Автомобилът бил отклонен за допълнителна проверка, при която в кухините зад задната седалка са открити 12 пакета, увити с алуминиево фолио с общо тегло 6.230 килограма. В пакетите е установено светлокафяво прахообразно вещество, което при проверка с наркотест реагирало на хероин. Уведомена е окръжната прокуратура.

Двамата мъже са задържани в ГПУ-Видин. Наркотичното вещество и автомобилът са иззети. По случая е в ГПУ-Видин е образувано досъдебно производство


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 брей

    23 0 Отговор
    от волво не очаквах да има такива кухини
  • 2 Алфа

    67 6 Отговор
    Те така правят мешат 2 кила правят ги 6 колкото да реагира на теста и пускат напред стръвта. След като дадат корбан стръвта и отклонят вниманието към тях платното се освобождава и тогава какви количества минават може само да се гадае ;)
  • 3 kurnq

    5 3 Отговор
    Алфа,ти какво пренасяш? Алфа наи вероятно нали?