Last news in Fakti

10 Април, 2018 16:18 1 244 3

Затворник в отпуск нападна и ограби жена

  • бургас-
  • несебър-
  • оризаре-
  • грабеж

25-годишният разбойник върнал откраднатите пари след полицейска намеса

Затворник в отпуск нападна и ограби жена - 1
Снимка: Shutterstock

25-годишен затворник, изтърпяващ присъда от 4,5 години лишаване от свобода в Бургаския затвор, но излезъл в отпуск, нападна и обра жена в Несебър.

Престъплението е извършено малко преди 9:00 часа вчера сутринта на пътека в дюните между ж.к. „Черно море“ и ж.к. „Младост“. Непознатият нападнал 37-годишна несебърлийка, като ѝ ограбил сумата от 140 лева.

Полицаите бързо задържали извършителя на деянието – криминално проявеният и осъждан С.Р. от село Оризаре. Той бил пуснат в законоустановен двудневен отпуск.

Мъжът направил пълни самопризнания и върнал ограбените пари. По случая е образувано бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аааааааааааааааа

    11 0 Отговор
    Затворник и отпуска- и това ако е държава аз съм трамвай
  • 2 КОРО

    3 0 Отговор
    Силно ме съмнява, да има нормална бяла държава в Света, в която затворниците, да бъдат пускани отпуск.Егати държавата.То тия затвори, са си като на курорт,който си иска влиза и излиза,плащап си и изобщо и не влизаш,ебе ебббаааатииии идиотията е навсякъде в БГ-то.

    Коментиран от #3

  • 3 Ган

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "КОРО":

    Всички държави по света имат вариант за отпуск на затворниците с по-леки присъди. Погледни затворите в Норвегия да видиш за какво става дума. Надявай се да не разбереш колко грешни са твърденията ти от първо лице.
    П.С. : Не се изказвай неподготвен защото се излагаш.