Last news in Fakti

10 Април, 2018 20:04 1 016 4

Непълнолетни обраха манастир

  • манастир-
  • обир-
  • непълнолетни

1000 лева са откраднати от касата

Непълнолетни хлапета посегнаха на манастир „Света Богородица” в бургаския жк. „Меден рудник”. Младежите задигнали оборота от продажбата на свещи на Великден, съобщиха от полицията в Бургас.

В празничната неделя около 15 часа циганчетата отишли в манастира с ясна цел, те успели да свият сумата от 1000 лева от касата и побегнали в неизвестна посока.

В резултат на бързите полицейските действия е констатирано, че хлапетата са от бургаския квартал Горно Езерово и са на възраст между 13 и 16 години.

Непълнолетните веднага си признали за лошото деяние и върнали част от отнетата парична сума.

Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 анализатор

    9 0 Отговор
    още като прочетох заглавието разбрах че са циганета
  • 2 Пешо келешо

    3 0 Отговор
    Потапяне в натриев хидроксид. Действа безотказно.
  • 3 Воин

    2 0 Отговор
    Абе убийтете ги бе
  • 4 КОКОКК

    0 0 Отговор
    КАкво значи част от паричната сума бееееее. И след това са ги пуснали, а те са си изкарали "надницата"...............БЕЗ ДУМИ?!?