12 Април, 2018 15:40 2 263 1

Заловиха над 10 килограма марихуана на ГКПП "Видин" (СНИМКИ)

  • видин-
  • калафат-
  • гкпп-
  • марихуана-
  • поляк

Задържан е полякът, в чиято кола е намерено наркотичното вещество

Заловиха над 10 килограма марихуана на ГКПП "Видин" (СНИМКИ) - 1
Снимки: МВР

Българските гранични полицаи на граничния пункт Видин – Калафат са заловили над 10 килограма марихуана, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Автомобил с полска регистрация, напускащ страната през ГКПП-то, е бил спрян за проверка на 11 април ококо 11:00 часа. След оглед на колата, между втория и третия ред седалки, в кухини на пода, те откриват три пакета, увити в тиксо.

Заловиха над 10 килограма марихуана на ГКПП "Видин" (СНИМКИ)

Автомобилът бил отклонен за допълнителна проверка, в рамките на която са открити още седем пакета, укрити във фабрични кухини в купето на автомобила и багажния отсек. При разрязването на един от пакетите е установено, че съдържа зелена тревиста маса. Направеният полеви наркотест е реагирал на марихуана. Общото тегло на наркотичното вещество е 10,340 кг.

Заловиха над 10 килограма марихуана на ГКПП "Видин" (СНИМКИ)

По случая е образувано дознание в ГПУ-Видин, което се води под ръководството на окръжната прокуратура. Полският гражданин е привлечен като обвиняем и ще бъде задържан за 72 часа.

Заловиха над 10 килограма марихуана на ГКПП "Видин" (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.