Last news in Fakti

18 Април, 2018 00:00 2 137 1

Мъж нападна и ограби 14-годишно момиче в Червен бряг

  • червен бряг-
  • 14-годишна-
  • обир

Извършителят е задържан, откраднатите пари и вещи са открити

Мъж нападна и ограби 14-годишно момиче в Червен бряг - 1

32-годишен мъж нападна и ограби 14-годишно момиче в Червен бряг, съобщиха от пресцентъра на плевенската полиция. Извършителят е задържан.

На 16 април 2018 година в 05:40 часа малолетната жителка на Червен бряг съобщила в полицията, че минути преди обаждането - около 05:30 часа на улица "Княз Борис I" е била нападната от непознат.

Мъжът, използвайки физическа сила, издърпал спортен сак, съдържащ дрехи и портмоне със 160 лв., лична карта и купони за храна. След престъплението извършителят избягал. В резултата на предприетите бързи и целенасочени оперативно-издирвателни мероприятия е установен 32-годишният мъж от село Търнак, област Враца.

При задържането и последвалия личен обиск на нападателя е намерено портмонето, съдържащо лична карта на потърпевшата, купони за храна и парите. В последствие на паркинг в Червен бряг е намерен и сакът с дрехите на жертвата.

Извършителят е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа по Закона за МВР. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko88

    0 1 Отговор
    Жрица ? Неееее! Никога. Май клиента е отказал да плати...