Last news in Fakti

26 Април, 2018 10:30 3 768 10

Зам.-шеф на затвор заплашва полицаи заради сина си

  • пазарджик-
  • затвор-
  • лъчезар диков

Хулил ги и се държал арогантно с тях

Висш служител от затвора в Пазарджик, който е с ранг на зам.-директор, е бащата на арестуваното в петък през нощта момче. Именно Лъчезар Диков и съпругата му са родителите, които са подали жалба, че синът им е бит от полицай, пише Блиц.

Според обяснението на пазарджишката полиция, 17-годишният тийнейджър и още двама негови приятели са нападнали и ограбили момче на улицата. При опит да бъде арестуван, синът на Диков е побягнал, а полицаят, който го е преследвал, е паднал, прескачайки ограда и си е срязал ръката. Кръвта от тази рана е била по дрехите на арестувания тийнейджър.

Лъчезар Диков си е позволявал да ходи в почивните дни (събота и неделя) в Районното управление в Пазарджик да заплашва полицаите, да ги хули и да се държи арогантно с тях. В Пазарджик се говори, че Диков е недостижим и парадира с положението си с обществото.

Преди около 2 години Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” прави проверка в затвора в Пазарджик. Проверяващите установяват фрапантен пробив в охраната и сигурността на зандана, като проникват във всички точки на затвора безпроблемно. Тогава биват наказани редовите служители, но не и шефовете им, а точно от тях зависи сигурността на затвора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Гошо

    29 0 Отговор
    Сега го заключвате при затворниците и те знаят какво да правят с него.

    Коментиран от #2

  • 2 отговор

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Гошо":

    Мечтиии! Защо България изобилства от нагли, безочливи, безсъвестни дембели?! Когато не заемат постове, а просто си живеят в охолство и безнаказаност, пред затворените очи на инстиуциите, някак сме свикнали с това. Възмущението ни си остава само и единствено за наша сметка. Но когато видиш някой престъпник, наглец и простак, който отговаря за държавни дела, болката се усилва многократно. Всичко в България е болка. Справедливостта, съвършено беззащитна, незащитена от никого, боли!
  • 3 Бенц

    12 1 Отговор
    То за това сме на тава дередже, всеки се прави на велик по велик......
  • 4 ВЪЗРАСТЕН

    10 0 Отговор
    ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ В МЕСТАТА ЗА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА СА ТОЧНО ТАКИВА , КАТО ТОЗИ ШЕФ ПАРАШУТИСТ НА ПАЗАРДЖИШКИЯ ЗАТВОР , ТЕ ВКАРВАТ ВСИЧКИ ЗАБРАНИ ПРЕДМЕТИ И СУБСТАНЦИИ ЗА ЗАТВОРНИЦИТЕ ! БЕЗ ТЯХНО ЗНАНИЕ НИЩО НЕЗАКОННО НЕ СТАВА , ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА НА ТЯХ !

    Коментиран от #9

  • 5 Расулюлах

    0 5 Отговор
    Мвр и кат наи голямата организирана престъпна група...българско робство да идва Ердоган и да си прибира територията
  • 6 ИСТИНАТА

    4 2 Отговор
    "В Пазарджик се говори, че Диков е недостижим и парадира с положението си с обществото."-ЦИТАТ
    Големи сте клюкари,бе.....ега ти и фактите!Говорело се....прилича ми на ЕЖК - ЕДНА ЖЕНА КАЗА....
    ФАКТИ, проверявайте си фактите, а не драскайте!
  • 7 КОКА

    1 0 Отговор
    СМЕШНИК И НАД ДИКОВ ИМА ПО ГОЛЕМИ НАЧАЛНИЦИ ЩЕ МУ ЗАТВОРЯТ УСТАТА
  • 8 Uflaf

    1 1 Отговор
    Пазарджик ,Перник ,паркинги ,синя зона , шефове мутри , отворени затвори , икономиката в напредък ,свобода на словото най-последни и отново в Пазарджик с Гинка която само имотите на църквата не прилапа на пъпа на София . За сега ,но като намери кой да я представлява и ще стане работата. Туй ДПС и Герб са" голема раута" и Гинка от Пазарджик е тяхната пророчица.
  • 9 ИСТИНАТА

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "ВЪЗРАСТЕН":

    А вие откъде знаете , че е парашутист...? Да не сте го назначили вие? Без да познавате хората не може да сте толкова сигурен!

    Коментиран от #10

  • 10 ЗАПОЗНАТ

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА":

    Лъчезар Диков - не парашутист, а пълен парашутист. От политически офицер /ЗКПЧ на застава/, с помощта на баща му Димитър Диков - виден калугеровски комунистически деятел и председател на ТКЗС- то в родното си село до 1989 г., Лъчезар беше уреден на служба в затвора Пазарджик. Същият е най-голямата шушумига, търсеща само интриги между подчинените си надзиратели и пълен негодник по отношение изпълнение на служебните си задължения като Инспектор по охраната.