Last news in Fakti

26 Април, 2018 19:04 2 200 15

Циганин преби и блудства с баба, задигна й 90 лв.

  • циганин-
  • побой-
  • блудство-
  • баба

35-годишен дървосекач от село Градец е нападнал в нощта срещу вторник самотна баба в Златарица, пребил я, съблякъл я гола, задигнал 90 лв. и банковата й карта и изчезнал. 77-годишната Мария успяла да се облече и да отиде при роднини, които извикали Спешна помощ.

Линейката дошла по-бързо от полицията и откарала жената в болница, където се намира и в момента. Баба Мария не е била изнасилена, установил съдебен лекар, но с нея са опитани блудствени действия и е нанесен жесток бой за пари, пише "Борба".

Циганинът работел от известно време в Златарица и си бил наел квартира до баба Мария. Тя често го посрещала и понеже го познавала, отворила портата си във фаталната нощ. Предполага се, че той е бил пиян. Започнал да иска пари, а когато получил отказ, започнал с насилието над беззащитната жена.

Сега Георги Камчиков е обявен за общодържавно издирване. Той имал предишни присъди и висящи дела за кражба на дърва в Златарица от миналата година, имал и дете в Южна България, където обаче също не го намерили.

Заради кражби и посегателства от дървосекачите от Градец, Котелско, днес местни жители поискаха те да бъдат изгонени от общината.

Многолюдните фамилии обаче се наемат от собственици на частни и държавни гори в района и няма как общинското ръководство да окаже натиск. Частници и държава наемат фирми за дърводобив, които от своя страна си търсят евтина работна ръка.

Така сезонно Златарица се пълни с роми от Котелския край, а обикновено при проверка има един регистриран работник, но се появяват десетки и дори стотици мургави дървосекачи заедно със семействата си. Те превръщат района в гета и опъват шатри, а други дори си наемат квартири като нападателя на баба Мария.

Никой не проверява дали са осъждани и за какво и след това започват мародерствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 храни куче да те хапе

    43 0 Отговор
    Това са мангалите, жената го хранела и пр. той и "благодарил". И баща ми така взе на работа един мангал, плащаше му, хранеше го и пр. за благодарност ония му окраде машините !
  • 3 гост

    34 0 Отговор
    Смърт по особено жесток начин за тая гнида
  • 4 Гост с име

    30 1 Отговор
    Жалко за този народ. Циганизацията ще погуби 1300 годишна държава.
  • 5 Гост

    22 0 Отговор
    Да бъде с смърт.
  • 6 Брат ми

    26 1 Отговор
    Всички тъмнозелени вън от България.Без право на завръщане.Лошото е, че тия са основните гласоподаватели и мършите в парламента си ги пазят.
  • 7 Киро

    26 0 Отговор
    Разпънат на кръст със дървен кол в г.за и после на кучетата, това заслужава тая гад мръсна!
  • 8 патриотъ

    27 0 Отговор
    До кога тия наши управници ще се правят на улави и глухи за циганския проблем,който смазва вече България.Това спешно трябва да се решава.Трябва да им се отнема правото на гласуване,трябва да им се прекратят всякакви помощи,трябва да бъдат изгонени при Сорос и той да си ги гледа,а не да паразитират на гърба на народа.Търпението ни свършва и скоро може да стане страшно,господа управници!Даже в любимата ви Америка отстрелват негрите като ненужни паразити.
  • 9 Българин

    19 1 Отговор
    както турците трепят кюрдите, така и ние трябва да изтрепем циганите у нас. И двете държави имат същия проблем.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Петричка Народна Република.

    7 2 Отговор
    Ами,бантускотците,са тъпи!Обявите ,че ,,хъхряците са терористи и няма проблем за пред Света,като толкова много Ви е страх.Ама,не дай са тия,гласуват за две кебапчета и 20 лв.и ми трябват.Друго дори и тюфлеците по 150 кила живо тегло да го хванат,на много глоба (до 1000 лв) и условно,ако пък няма връзки годинка в Кауфланд.Виж ако беше,баба Мария,родител на някой, депутат, съдия или мутра,друго е,там от 8-до 10 години ефективно.

    ПС:Ако има смели хора в Петрич и районо,айде да се собереме и да се делиме од таа скападесана мутро-олигархо територия.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Къртев

    9 0 Отговор
    Ежедневие на една лъскава в столицата и по-големите градове и изгнила в сърцето си държава. Всички управляващи от '89г насам са виновни, и колкото повече се приближаваме в сегашно време, стават още по-виновни. Държавните ни хора са гнусни, дебилни същества, които мислят, как да се налапат и осигурят финансовото състояние на тях и недодяланите си наследници на цена, която не знам дали са готови да платят.
  • 14 ИВАН

    3 0 Отговор
    Ужас, ужас .... нооо, и ние българите имаме малко вина - и в библията пише - избягвай друговереца - не го пускай у дома.
  • 15 Чичо АДИ

    5 0 Отговор
    Кастрация ,и да чука чакъл в мините ,а най-добре такива да украсяват отвътре комините на Марица 1-2и 3 .Един зелен по малко един хляб повече !!