Last news in Fakti

30 Април, 2018 14:00 2 101 0

Рецидивист проплака на 112, че е помлян в масов бой

  • рецидивист-
  • 112

Той е осъждан многократно и е неграмотен

Рецидивист проплака на 112, че е помлян в масов бой - 1

Неграмотен мъж се оплакал на тел. 112, че е пребит по време на масов бой, съобщи "Булнюз". Сигналите до спешния телефон били два, като и двата са били фалшиви. За действията си преди дни мъжът бе изправен на подсъдимата скамейка в районния съд в Мездра.

По време на процеса мъжът си е признал за лъжата и сключи споразумение с прокуратурата да лежи в затвора.

От документите по делото става ясно, че в момента Г. М. изтърпява друга присъда във врачанския затвор. Той е осъждан многократно и е неграмотен.

В документите по споразумението пише, че Г.М. е излъгал при условията на продължавано престъпление. На 28 ноември миналата година в Роман, за времето от 13.15 часа до 13.20 часа, чрез тел.112 – Единен европейски номер за спешни повиквания е предал две неверни повиквания за злополука и тревога.

Първото обаждане е било насочено до районното управление на полицията в Роман. Тогава мъжът се е оплакал, че в града пред блок №4 има масов бой. Малко по-късно се е обадил и във филиала на спешната помощ в града, че е пострадал от побой и има разцепване на главата и кърви.

Наказанието на Г.М. е една година затвор, която да се изтърпи при първоначален строг режим.
Определението е окончателно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА