Last news in Fakti

2 Май, 2018 17:12 2 006 1

Съдят мъж, убил велосипедист с превишена скорост

  • велосипедист-
  • русе-
  • войната на пътя

30-годишният шофьор карал с 85 км/ч при позволени 40 км/ч

Съдят мъж, убил велосипедист с превишена скорост - 1

Окръжната прокуратура в Русе внесе в съда обвинителен акт срещу 30-годишен шофьор, който причинил смъртта на велосипедист, съобщиха от държавното обвинение.

Д. А. е подсъдим за това, че на 19 октомври 2014 г. в русенското село Ценово, управлявайки автомобил, нарушил правилата за движение по пътищата - шофирал със скорост от 84,2 км/час при разрешени 40 км/час, като блъснал 67-годишния велосипедист Т.Х.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане от съда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шафьора

    0 0 Отговор
    Карам мотори карам коли и блъскам всякакви кухи лейки.Никой не е осъден за убийство на пътя.Правете си изводите.Можеш безнаказано да убиеш някого и да се направиш на луд я че нещо ти е станало или че не си го видял и си на свобода.