Last news in Fakti

6 Май, 2018 18:10 1 714 6

Чичото, блудствал с 4-годишната си племенница, остава в ареста

  • рила-
  • бисер т.-
  • блудство

Окръжният съд в Кюстендил под председателството на съдия Красимир Бамбов остави в ареста 35-годишния Бисер, който попадна зад решетките, след като се разбра, че блудствал с 4-годишната си племенница в Рила.

До заседанието на съда се стигна, след като служебният адвокат на задържания обжалва определението на Дупнишкия районен съд, с което 35-г. мъж получи мярка за неотклонение „задържане под стража”. От защитата настояха за взимане на по-лекото наказание „домашен арест“, съобщи struma.bg.

Срещу Бисер от прокуратурата повдигнаха обвинение за това, че в една от стаите на къщата си в Рила е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвкупление, по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст.

Бисер обаче е с чисто съдебно минало. Магистратите са категорични, че 35-годишният мъж е автор на деянието, за което е обвинен. „От събрания доказателствен материал в хода на досъдебното производство може да бъде направен обоснован извод, че е извършител на деянието, за което му е било повдигнато обвинение.

Този извод се обосновава от всички събрани до този момент доказателства, основно чрез разпит на четирима свидетели. В тази посока са и констатациите от освидетелстването на детето“, заявява с мотивите си съдия Красимир Бамбов.

За престъплението, за което на Бисер е повдигнато обвинение, се предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 6 години. Според окръжните съдии налице е реална опасност насилникът да се укрие или да извърши престъпление. Този извод прави и първата инстанция – ДРС, като обвиняемият, макар и неосъждан, с оглед тежестта на предвиденото наказание може да направи опит да се укрие от правораздавателните органи, а също и да попречи на разкриване на престъплението, въздействайки върху някои от свидетелите.

Бисер макар и да има регистриран постоянен адрес, не е трайно трудово ангажиран, който факт сочи съществуваща опасност обвиняемият да предприеме действия по укриване, в случай че не бъде задържан под стража.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 aАААА

    11 2 Отговор
    ТОЯ ИЗРОД ТРЯБВА ДА ГО КАСТРИРАТ.
    И ДА МУ РАЗШИРЯТ ХАЛКАТА ДО ДИАМЕТЪР-10 СМ.
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Не е за вярване.Направо за въжето е тоя изрод.Мога да го убия на място.Такова животно не трябва да живее сред цивилизовани хора.Липсва му всякакъв акъл- това дете ще остане завинаги наранено и как ще протече живота му от тук нататък не се знае. За най-тежкото наказание да му дадат-до животен затвор-защото все още няма смъртно наказание.
  • 3 за пореден път

    3 0 Отговор
    "Лице, ненавършило 14 години"! Значи какво излиза, според нашето законодателство 14 години са достатъчни за извършване на блудствени действия? Сигурно лице, блудствало с 14 годишно дете, не подлежи на наказателна отговорност? 4-годишно дете, това е почти бебешка възраст. Какво се лигавят с такъв изрод, мястото му е в ареста! Кой знае какво се случва по селата! Направо те е страх да си представиш. Кметове сводници, други кметове побойници, подпалвачи, лихвари, крадци вилнеят почти безнаказано! В тъпото предаване "Съдебен спор" майка на 5-годишно дете разказа как някакъв алкохолик, назначен на работа в детска градина, изнасилил сина й. Отношението на водещата и заседателите към жената беше отвратително. Нана, на която всеки път съдията се обяснява в любов, й крещя, щеше да я бие, защото не е избягала с детето някъде. Къде??? Лесно е да се каже. А в репортажа алкохоликът насилник отричаше. У нас най-лесно е да вършиш престъпления и да отричаш. Веднага ти вярват. Виновни са жертвите! Между другото тези обяснения в любов и сеирджийският характер на това предаване толкова ме отвратиха, че не го гледам! Не може хора без никаква правна култура, без адвокати да търсят помощ и почти винаги да остават унизени и онеправдани!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 vasik atanasova

    2 0 Отговор
    тука съм потресен
    наистина
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Трябва да бъде кастриран, но преди това да излежи поне 10-тина години.
    Кастрацията ще го превъзпита иначе ще налита на деца, докато е жив!