Last news in Fakti

8 Май, 2018 10:28 1 519 2

Военен от Пловдивско се гаврил с две деца

  • дете-
  • изнасилване-
  • военен

Карал ги да докосват половите му органи

Две момичета са обвинили военен в блудство. Те твърдят, че съседът им ги е опипвал, карал ги е да докосват половите му органи и това се е случило многократно преди 4 години.

Веднъж дори присъствал неговият син, който също бил подложен на „медицински преглед” от баща си. Жертвите са дали смущаващи подробности за гаврите като тази, че униформеният е обрязан и претърпял операция на тестис.

Едната от тийнейджърките е заявила, че комшията я е преследвал и заплашвал и е опирал пушка в главата й, за да изпълнява перверзните му желания, пише в. „24 часа“. По сигнала на момичетата е било образувано наказателно производство, но е прекратено с мотива, че в показанията им има противоречия и липсват достатъчно доказателства за извършено престъпление.

Адвокатите на двете деца и родителите са обжалвали в пловдивския военен съд, който преди дни е върнал делото на прокуратурата. Според магистратите необходимо е по-задълбочено разследване на фактите и разпит на хора, посочени от пострадалите деца като свидетели, но останали разпитани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бенц

    4 0 Отговор
    Сега да му я резнат и нахранят бездомните кучета...