Last news in Fakti

11 Май, 2018 12:59 2 317 3

Мъж и жена пребиха с билярдна щека 30-годишен

  • побой-
  • билярдна щека-
  • заведение

30-годишен мъж е пострадал при сбиване пред заведение в село Изворово. Това съобщиха от ОДМВР - Търговище. На 10 май около 16.40 часа пред заведение в центъра на с. Изворово, обшина Антоново, е възникнал скандал между трима души от селото – 31-годишна жена с инициали А.Д. и 27-годишен с инициали Х.И., от една страна, и 30-годишен с инициали Б.М. – от друга.

Впоследствие скандалът е прераснал в побой, в резултат на който първите двама са нанесли множество удари с ръце и с крака, както и със стик за билярд, в областта на главата и тялото на опонента си.

Вследствие на това 30-годишният мъж е бил откаран в Центъра за спешна медицинска помощ - гр. Търговище, и след извършен му там преглед е освободен за домашно лечение.

А.Д. и Х.И. са задържани в РУ - Омуртаг за срок до 24 часа за извършени от тях непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ - Омуртаг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явете се Незабавно

    7 1 Отговор
    Предлагам мъжът да го Набиете а жената да я Н-----е
    Или ами обратното беше , ох незнам
  • 2 Спокойно ей

    3 0 Отговор
    Естествен подбор.. природата си знае работата... ама то мозък не се продава наливен.. трудно ли е да намери смисъл на живота като общество да си помагаме да ни е готино не знаем за какво сме родени и ще умрем май, като гледам какви първобитни хорица има..дребни пишки ли имат че не си играят с тех нз
  • 3 диди

    1 0 Отговор
    Ами той защо им пипа топките.