20 Май, 2018 16:15 3 415 3

Педофил посегна на 8-годишно момиче в Радомир

  • радомир-
  • педофил

Майката на детето вече се е обърнала за помощ към местната полиция

Педофил посегна на 8-годишно момиче в Радомир - 1

Възрастен мъж е посегнал на 8-годишно момиче в Радомир. За гаврата с детето съобщи в социалната мрежа неговата майка Стефка Шадова, а от полицията потвърдиха, че има такъв случай, съобщи "Струма". Маниакът бил задържан и се води разследване.

По думите на разтревожения родител, 71-годишният мъж тормозел деца в района на автогарата в града. Това направил и с 8-годишното момиченце на Шадова. Той се опитал да се гаври с детето, но то успяло да се отскубне и да избяга.

„Този маниак е в полицията в Радомир, но искам всички да го прочетат. Пазете децата си. Явно моето не е първото, явно има и други, с които е злоупотребявал, но не са споделили. Ще се опитам да намеря снимка, за да го видите. За такива боклуци трябва затвор!", сподели афектираната майка във Facebook.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 я си трай

    11 1 Отговор
    Смърт за такива.

    Коментиран от #3

  • 2 Тотално унищожение на всичко...

    3 0 Отговор
    Закона и правосъдието спят,касичките и джобовете им се късат по шевовете от неолиберални пачки и чекове от НПО с педофилски наклонности и мечти..
  • 3 васик атанасова

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "я си трай":

    съгласен съм