Last news in Fakti

22 Юни, 2018 17:22 2 673 3

Изгоря колата на кметска щерка

  • пожар-
  • кола-
  • дъщеря-
  • кмет

Лек автомобил БМВ, собственост на 23-годишна хасковлийка, е изгорял напълно тази нощ. Колата била паркирана на ул. „Цар Симеон Велики“. Сигналът за пожара е бил подаден в полунощ, съобщава haskovo.net.

Пламъците са обхванали и паркираните до БМВ-то два Опела – Астра и Зафира. Изгорели напълно са БМВ-то и Астрата, Зафирата – частично.

Работата по изясняване на причините за пожара продължава, образувано е досъдебно производство. БМВ-то е на 23-годишната Михаела, която е щерка на кмета на хасковското село Малево – Михаил Михайлов. Според униформените пламъците са лумнали именно от БМВ-то, при което е обгорял двигателния му отсек.

Бащата на момичето заяви, че вероятно огънят е тръгнал от късо съединение. Той изключи версията за умишлен палеж.

„Няма врагове, не вярвам някой да го е направил умишлено“, заяви Михайлов. Той обаче отказа да даде телефон за контакт с дъщеря си, която е студентка. Тази сутрин полицаи и пожарникари продължаваха с огледите.

Работата по изясняване причините на пожара продължава, образувано е досъдебно производство, допълниха от областната дирекция на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    4 1 Отговор
    От дет дошла, там отишла! Има все пак Бог!
  • 2 месара

    2 1 Отговор
    ах палавницата тяяяяа......
  • 3 Opel Fan Forever

    1 0 Отговор
    Жалко за двата Опела.